Lopetin

Elikkä siis oon polttanut n 2v. Säännöllisesti ja tänään lopetin ! on ollut vierotusoireita esim päänsärkyä koko päivän ja ärsyyntyneisyyttä. Mitä luulette milloin tää helpottais? Ja että pääsen oikeesti kokonaa irti röökistä. 
«134

Viestejä yhteensä

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Tervetuloa Stumppiin babygirl!
  Poltitko paljonkin päivässä? 
  Jokunen päivä tai viikko mennee ehkä suurempien viekkareiden kanssa, mut se on erittäin henkilökohtaista. 
  Sulla on motiivi lopettaa nyt kokonaan?
  Yritä keksiä jotain tekemistä, et ajatukset eivät askartelisi tuoakassa. Liikunta auttaa varsinkin ulkosalla. Vaikka ohan kävelykin. Vettä kannattaa kuoda paljon, sekin auttaa.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • poltin suunnilleen 5-10 röökiä päivässä, joskus meni enemmän joskus vähemmän, mutta ei koskaan askillista päivässä mennyt. 
 • Ja haluan lopettaa ja on motiivi siihen et mielummin nyt lopetan koska ooon kuitenki viel nii nuori (vähän alle 18-v) mielummin lopetan nyt kun myöhemmin. Ja enkä halua enää olla riippuvainen tupakasta
 • Tervetuloa porukkaan mukaan babygirl. Hieno päätös sinulla tehtynä ja noinkin varhaisessa vaiheessa, kerrassaan upeaa! 

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • Tervetuloa mukaan! :)

  image

 • kiitos tsemppauksesta! haluan nyt oikeesti onnistua tässä enkä retkahtaa polttamaan. Välillä tuntuu vaan niin toivottomalta kun tuntuu ettei oireet helpota, ja törkeesti tekis mieli tupakkaa. mutta pysyn lujana ja pidän mielihalut kurissa yritän vaan aatella et kyllä tää kohta helpottaa. Nyt oon vuorokauden ollu ilman ja tällähetkel ei oo kummonen olo mut tiiän et aamulla taas tekis nii mieli mennä tupakalle ( onneks tupakkaa ei oo mul nyt saatavilla) . Haluisin vaa tietää et miten ja millon pääsen tupakasta oikeesti kokonaa eroo etten enää aattele sitä tai tee mieli ees röökiä
 • Ei se päivässä eikä kahdessa tapahdu, olet kuitenkin niin nuori että selviät varmaan aika pikaisesti.
 • Tervetuloa babygirl. Ei sitä kukaan voi sanoa kauan sinulla menee kunnes et enää edes ajattele tupakkaa. Olet tehnyt niin fiksun päätöksen että mielummin kestä niitä viekkareita kun sytytät röökin. Mä olen nyt ollut reilu 2 kk polttamatta ja siltikin se tupakka tulee mieleen, tosin poltin vuoskymmenet ja se tupakka oli niin joka asiassa ja teossa mukana. Ei sitä mieli enää tee samalla lailla kuin alussa mutta mielessä se käy silloin tällöin. Koita ajatella niitä hyviä puolia ja miettiä että sä et luovu mistään hyvästä, et niin yhtään mistään hyvästä. Kun niitä nikkiksiä tulee, niin älä takerru niihin. Ne voi sinnikäästi piinata mutta jos sulla on vaikka mahdollisuus, käy harjaamassa hampaat ja nauti siitä raikkauden tunteesta suussa. Mun vahvan muistikuvani mukaan, suussa oli aina enemmän ja vähemmän paha maku kun poltti tupakkaa, puhumattakaan hajusta. Tsemppiä sulle, kyllä sä onnistut kun päätät niin.
 • voisitteko jakaa omia kokemuksia miten olle päässet yli niksojen ja millaista on olla ilman tupakkaa? mun tekee mieli polttaa sen tavan takii, ainanki tällä hetkel . voisimpa vaan olla aattelemat sitå mut moni kaveri polttaa niin tekis nii mieli , mut en aio sortuu koska haluun elää ilman tupakkaa.
 • editoi lokakuu 2016
  Sinä olet polttanut niin vähän ja niin vähän aikaa verrattuna esim. minuun, että jos vaan todella tahdot pääset eroon tupakasta helposti. Antaa kaverien polttaa ja ole ylpeä heidän nähden kun sinä olet niin vahva, että lopetit. Koita saada joku kaverisi mukaan lopettamisasiaan, tuette toisianne. Tuskinpa tässä vielä on ehtinyt syntyä kovin suurta tapa- ja nikotiiniriippuvuutta. Ajattele: Jos kerran tuo ukkokin lopettaa, niin kyllä minäkin.
 • olet oikeassa kyllä pystyn siihen ! päivät tuntuu vaan jotenkin tosi pitkiltä kun ei polta mutta kestäähän tässä hetki tottua ja irti päästä.
 • Minä heitin nikkiksen iskiessä vahvan pastillin/karkin suuhuni (mitä vahvempi/pahemman makuinen, sen parempi teho) ja siihen keskittyen sinnittelin pahimman tupakin tuskan yli. Iltaisin keittelen teetä, vihreä tee on tällä hetkellä suosikkini. Tupakin himo ei mene hetkessä ohi sormia napsauttamalla, savuttomuuteen pääseminen vaatii kärsivällisyyttä ihan jokaiselta tupakoitsijalta, oli sitten polttanut vuoden tai vuosikymmeniä. Tupakoimatta oleminen on vapauttavaa kun siihen tottuu. Ei tarvitse miettiä onko tupakit mukana, onko niitä riittävästi, missä voi polttaa ja miten selviää paikoissa missä ei voi polttaa. Sormet ei haise, hiukset ei haise, henki ei haise, vaatteet ei haise. 
  Hienosti on sinulla babygirl savuttomuus lähtenyt alkuun, sinnillä vaan eteenpäin samaa rataa :+1: 

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • Babygirl. Sun kannattaa selailla noita viestiketjuja läpi. Joka kuukausi melkein on uusi ketju avattuna sinä kuukautena lopettaneiden kesken. Niistä löytyy yhtä ja toista kertomusta viekkareista ja niiden ohittamisista, yleensä kannattaa aloittaa lukemisen ketjun alusta koska kun se ketju vanhenee niin siellä ihmisillä on vähemmän ja vähemmän kokoaikaisia viekkareita. Osoitus myöskin siitä että kyllä ne ajan kanssa helpottaa. Mä olen itse ohittanut ne vaan hammasta purren ja lujasti pitäen kiinni päätöksestä että en polta enää.
 • editoi lokakuu 2016
  nyt 3 päivä savuttomana, tekee sikana mieli röökiä. haluisin vaa jo sen päivän tulevan et kun herään aamulla ni en ees aattele koko tupakkaa.  tekee törkeesti mieli !!  noh eteenpäi vaa..
 • lopettamisen jälkeenhän alkaa mm haju-& makuaisti paraneen ni voiko se tapahtua tälleen 3 päivässä? Tai etenkin tuntuu et hajuaisti on paaljon parempi mitä aikasemmin, oon myös alkanu ymmärtää ihmisiä ketkä ei oo polttanukkaa miten pahalta se haisee vierestä katottuna kun joku polttaa, kun eihän sitä ite haistanu samalla tavalla jos itse poltti. Jotenki on myös ruvennu enemmän tekee mieli kaikkee makeeta pitäis sitäki himoa pitää kurissa 
 • editoi lokakuu 2016
  Siinä auttaa vain kun tekee itsensä tuohon haluun nähden tunnottomaksi. Jos korvaavia käytät, niin käytä, mutta minä en käyttänyt kun jonkun laastarin. Siinä taskussa missä pidin tupakoita, pidin suihkepulloa. Aina kun käsi meni taskuun, osui siihen vain tuo suihkepullo, Näin pääsin eroon totutuista tavoista. Sitten se tuntui aivan turhalta. Nyt myöhemmin ajattelen, että oikein tein, koska nyt pitäisi vieroittaa itsensä irti noista korvaavista aineista. Minä kiukuttelin itselleni ja koitin oppia vihaamaan tupakan halua. Sukkeroi itsesi esim. siihen, että kyllä minä kuukauden jatkan ja sitten taas uudi kuukausi.
 • en käytä nikotiinin korvaustuotteita, mutta sikana tekee mieli ,kyllä tästä selviin !
 • Kyllä selviit babygirl kun niin tahdot. Ilman korvikkeita selvisin minäkin, lähes 50 tupakkavuoden jälkeen. Hattua nostan ja korkealle, että jo noin nuorena ja alussa ymmärrät lopettaa. minä olen polttanut jo ainakin yhden omakotitalon. Ja pilannut siinä sivussa urakalla terveyttäni. Hyvä sinä! 
 • kiitos mummi!! Tästä on kyllä apua että tänne kirjoittelen ja löytyy saman asian kanssa kamppailevia.
 • eillen ihan vähän tuli juotua tossa kaverin luona, oon ylpeä etten sortunu polttamaan vaikka siinä valittelin että kui tekis mieli röökiä , mutta ei ollut mitään halua polttaa ja tiiän et jos oisin ni sen jälkeen ois harmittanu paljon. parempaan suuntaa ollaan menossa !!
 • Hienoa babygirl :) Saat ollakin ylpeä kun olet pysynyt savuttomana. Nuorena ei vielä välttämättä huomaa sitä vahinkoa minkä tupakka tekee mutta voit olla varma että kyllä se joka ikistä tupakoitsijaa jotenkin vahingoittaa, ketä enemmän ja ketä vähemmän. Ei kannata osallistua niihin arpajaisiin. Siks'toiseen tupakoimaton nuori nainen on paljon fressimpi kuin tupakoiva kanssasisar.  Jatka samalla savuttomalla linjalla niin hyvin menee. Päivä ja tarvittaessa minuutti kerrallaan. Tsemppiä tähän päivään :)
 • Moikka babygirl, tervetuloa joukkoon! :) Tilaappas Adlibriksesta Allen Carrin Stumppaa tähän!- kirja. Pokkariversiona ei ollut kallis. Voi kuulostaa hassulta, josko yhdestä kirjasta apua. Mutta on hyvää tekstiä kuule, suosittelen! Tsemppiä!
  Ilman korvaavia tuotteita minäkin olen lopettanut. :)

  -Olivinia
  5.8.2016 savuttomuus, elämäntapamuutos numero 1.
  8.8.2017 painonhallinta, elämäntapamuutos numero 2.
 • kiitos paljon tsemppauksista! Tästä kirjoittamisesta on ollut tosi paljon apuu, ja joo oon kuullu tosta stumppi kirjasta ! en ole mikään kirja ihminen mutta oon kuullu et tosta on ollut monille tosi paljo  apuu. 
 • Minä en itse asiassa lue koskaan kirjoja, en vain ole kirja ihminen. Koulukirjat toki tuli luettua, vaihtelevalla menestyksellä  :smiley: 
  Mutta tuon Stumppaa tähän! luin kahdessa illassa :-O 
  5.8.2016 savuttomuus, elämäntapamuutos numero 1.
  8.8.2017 painonhallinta, elämäntapamuutos numero 2.
 • hei, mörkki:)
 • kuvis1960. Polttanut 17-vuotiaasta. NYT se on ohi! Toivottavasti pääsen mukaanne, mulla on hattu, hyvät kengät ja repussa pullo vettä.
 • Moikka! En oo myt vähään aikaan tänne kirjotellu mut tiistaina tulee siis 2 viikkoa polttamatta! oon huomannu etten aattele niin paljon tupakkaa mut kyllähän niit mielitekoja aina välil tulee, olin tossa perjantain viihteellä mut sillonkin olin polttamatta:-) toivon että saisin tupakasta sellasen kuvan ettei sitä enää teee missään vaiheessa mieli ja oisin ku en ois koskaan polttanutkaa.. ja photari en ihan ymmärtäny viestiäsi
 • Todella hienosti on lähtenyt homma sinulla käyntiin babygirl, viihteellä oleminen tupakatta on kova juttu, saat olla kyllä ylpeä itsestäsi!! Mukava kuulla, että tupakka-ajatuksetkin ruvenneet vähän jo vähenemään, helpottaa olotilaa kummasti. Tiistaina päästäänkin sitten kahdesta viikosta onnittelemaan!   :-bd

  4.6.2016 illasta se loppu, ei oo sittemmin ollu tupakille hoppu 
 • Hienoa babygirl! Ihan viihteelläkin ja pärjäsit hienosti ilman tupakkaa. Siitä vielä extra- taputukset! Pian 2 viikkoa täynnä, hienost menee :)
  5.8.2016 savuttomuus, elämäntapamuutos numero 1.
  8.8.2017 painonhallinta, elämäntapamuutos numero 2.
 • kiitos ihan sika paljon tsemppauksista! parempaan suuntaan ollaan kokoajan menossa ! :smile: 
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.