Paras korvaustuote. ( ei champixia kiitos)

Heissan, mikä on mielestänne paras korvaustuote markkinoilla, muita kuin tahdonvoima tai champix. :D Tähän mennessä kokeillut purkkaa ja tuota suusumutetta, jälkimmäinen pitäisi kait vaikuttaa nopeammin himoihin.

Viestejä yhteensä

 • Nicorette 2mg mikrotabletti.
 • SebuSebu Hyvinkää
  Täytyy testaa, nytkin täytyy varmaan tehdä niin että aamuisin pari suihkautusta sumutetta+ 4mg purkka poskeen, kyl aamusin meinaa sen verran tehdä mieli tupakkia. Onneksi sitä ei ole yhtään talossa sillä heitin kaikki sätkävehkeet pihalle ja bensaa ja tulta perään :D eräänlainen seremonia että nyt riitti. 
 • Kannattaa ostaa jostain isommasta marketista, hinta vaihtelee todella paljon. Minulle niissä oli se hyvä seikka, että ne ovat ilman makeutusaineita. Makeutusaineet alkavat helposti närästämään.
 • SebuSebu Hyvinkää
  Täytyy kokeilla monia tuotteita ja katsoa mikä sopii itselle parhaaksi. Aamut kyl aika vaikeita vielä.. Kyllä kai se tästä. :)
 • Kyllä se Sebu siitä, pikkuhiljaa helpottaa :) Minulla oli kans aamut alkuun kaikkein vaikeimmat, sitten niihin vain pikkuhiljaa muodostui uusi rutiini. Ja auttoi aina kun sanoin itselleni: "Ei tää maailman tappiin hankalaa oo" :smiley: 

  Mukavaa savutonta joulua!

  -Olivinia
  5.8.2016 savuttomuus, elämäntapamuutos numero 1.
  8.8.2017 painonhallinta, elämäntapamuutos numero 2.
 • editoi joulukuu 2016

  Höyry on toiminut mulla yli 4v.

  Aivan paskoja laitteita ei kannata hommata, itse satsasin laitteisiin ja nesteisiin noin champix kuurin verran rahaa.


  Nykyään nikotiinit on tiputettu aika vähäiseksi nykyään ja lähinnä viihdekäyttöä.

  Ei mikään ongelmaa olla vaikka päiväkausia ilmankin.


 • Hieman vanhahko aihe, mutta silti aina toisille ajankohtainen. Otan kantaa silti.

  Olen kokeillut myös joskus purkkaa, mutta itselläni tulee huono olo niistä. Olen itse tykännyt Nicotinell 24h - laastareista, kun nikotiini vaikuttaa koko päivän tasaisesti, eikä tule sellasta yhtäkkistä nikotiiniryöppyä. Lisäksi helpotaa tupakanhimoa myös aamulla, kun laastari on ihossa kiinni myös yön yli :)

 • Nopeaan nikotiin himoon ainoa on mielestäni suihke, purukumi/tabletitkin vaativat sen 5 minuuttia ja kovin himo kestää sen 1-3 min, siksi suihke siihen himoon. Aluksi käytin hieman halvempaa Zonnic-suihketta, mutta sen suihke ei ole lainkaan niin pienijakoista kuin Nicoreten ja siksi Zonnic aiheutti ainakin minulla nielemistä ja sen kautta nikkaa/ ärtymystä, vaihdoin siksi Nicoreten suihkeeseen ja ollut tyytyväinen :) Tabeletteja käytin suihkeen lisäski 1-2 kk, mutta sen jälkeen pelkällä suihkeella 1-2 suihketta kun tulee tarvis. Suihke auttaa noin minuutissa ja/tai minuutin jälkeen otat toisen suihkauksen :) Champix ollut aina minulle "nou nou" koska kuullut kauhutarinoita siitä ja laastari rikkoi ihon ja on hidas; minulle parasta siis selekästi suihke ( + minitabletti)

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi helmikuu 2019

  Eipä ole keinolla väliä, moni on täälläkin tuon suihkeen perään vannonut. Itse en koskaan sellaista kokeillut, kun sitä ei silloin ollut. Vain tosi, tosi kovia purukumenja. Niillä lähti paikat hampaistakin. Mutta ei väliä, tupakasta kun pääsee eroon, se on tärkeintä. Lääkkeistä Zyban teki tuloaan, kysyin sitä jo aikaisemmin lääkäriltä, mutta se ei ollut saanut myyntilupaa Suomessa.
  Hienosti sulla Jakestus on jo 1/3vuotta täynnä.

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Itse suosittelen sähkötupakka ja nyt toinen hyvä on ollut suusumute.

 • Sähkötupakka. Sen jälkeen nikotiinia purkkana tai imeskelytabuina.
 • editoi heinäkuu 3

  Osta Zyban netistä - https://euroclinix.net Kannattaa kokeilla tuota lääkettä. Olen polttanut 26 vuotta säännöllisesti ja viimeaikoina meni iso L&M aski siis 30 kpl päivässä. Nyt lähtee neljäs viikko ilman tupakkaa! Lopetin tupakoinnin jo ennen tavoiteaikaani (2 vkoa), koska se maistui pahalta ja ei enää vastannut tarkoitustaan. Sivuoireita pahoja ei ole tullut; ainoastaan kuvotus, joka menee minuuteissa ohi. Minulle on ollut yllättävän helppoa olla polttamatta ja olenkin itsestäni ylpeä, että tuon lääkkeen avulla minä kykenin tähän ja toivottavasti lopetan tupakoinnin ainiaaksi! Vieroituoireita ei ole ollut, vaikka en käytä purukumia tms.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Lopetin Nicorette purkalla 4 mg. Koska olin poltellut 40 vuotta, otin varman pälle ja söin puoli vuotta. Se jälkeen siirryin 2 mg, josta en enää saanut mitään irti vaihdoin lopulta tavallisern purkkaan, joka kuitenkin auttoi keskittymistä vaativissa töissä. Siihen aikaan (15 v sitten) purkat olivat tosi kovia eikä makuja ollut kuin yksi. Hampaita tais murtua siinä hötäkässä, mut tupakoinnin sain lopulta loppumaan.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • hirveän suurilta kuulostaa noi annokset teillä.
  itse polttanut 24vuotta säännöllisesti nyt ensimmäistä kertaa irti päästämässä ja hyvin menee.
  Mulla riittää 1mg pastilli 12kpl / vrk eli vain 12mg vrk annos. ja toi tarkoitus puolittaa nyt kohta, lopettaa tarkoitus jo ennen kuukauden käyttöä ettei varsinainen vieroitus nikotiinista kestäisi liian kauan kun siitähän tässä yrittää irti päästä röökin lisäksi.

  Lopetus 6.6 alkaen , retkahdus 13.6 Polttamatta täysin 14.6.2022 alkaen

  JA NYT EI ENÄÄ RÖÖKIÄ n24vuotta polttaneena olen oman osuuteni röökiveroja maksanut ja keuhkoja tervannut, KIITOS JA ANTEEKSI mutta tupakka sinä et kuulu minun elämääni enää.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.