6kk polttamatta ja nyt on lakko katkolla.

Ei helvetinhelvetti miten voi ihmistä vituttaa ja ahdistaa näin kovasti.
15 vuotta tupakointia ja nyt 6kk kokonaan polttamatta, kesän viimein saapuessa alkoi tulemaan asiat vastaan.
Ei helvetti tämän piti mun omasta mielestä vielä ennestään helpottua kunhan kelit lämpenee, ei vittu että olin väärässä.

Tähän mennessä ei ole ollut mitään sen suurempia ongelmia pysytellä irti tupakasta, mutta nyt tuntuu ettei tähän oloon auta ei yhtään mikään. Aiemmin ajatukset tupakasta sai helposti pois puuhastelemalla jotain ja kavereiden kanssa hengaillen, kuntoillen jne.
Nyt ei uskalla edes autolla lähteä ajamaan kun tupakointiajatukset kyykyttää kaiken muun ajattelukyvyn, tätä on kestäny jo viisi päivää ja pahenee vaan kokoajan.

Jos olisin 100% varma että olo helpottuu tupakalla niin ihan varmasti polttaisin.. Mut mahdollisesti alkais ihan yhtä kovasti vituttamaan se että ratkesin..

Viestejä yhteensä

 • lopettanut2016lopettanut2016 Planet Earth
  editoi toukokuu 2017
  No ni, ajattelin sitten pahimpaan tuskaan nikotiini ilmeskelytabletista ottaa maut.. ei saatana onnistuin sitten nielaisemaan sen koko perkeleen niljakkaan tabletin voi helvetin helvetti
 • Koita olla tiukkana - jos sorrut siihen yhteen, tulee todnäk ihan hirvittävä morkkis. eikö ole mitään millä saisit ajatukset pois röökistä? 6 kk on ihan mahtava suoritus, aivan upeata! Sen jälkeen 7 kk ja 8 kk ja siitä eteenpäin -eikös?
 • Moi! Siis otsikosta luulin että olet jo sortunut. Mutta sähän olet voiton puolella! Lausu vaan niin monta kirosanaa kuin keksit, kyllä se röökinhimo ihan varmasti hellittää, noin pitkän polttamattomuuden jälkeen voi olla että pikemmin kuin luulet...Ja kuinka paljon sua sitten vituttaisi jos olisit polttanut!!!! Tsemppiä isosti!!!!
 • lopettanut2016lopettanut2016 Planet Earth
  editoi toukokuu 2017
  Moi, ja Kiitokset kannustuksesta molemmille 'Päättäväinenkö' ja 'Noppapeli' nimim!
  Vielä en ole onneksi sortunut tupakkaan, mutta muuten tuntuu että mieli murenee.

  Ainoa asia mikä tällä hetkellä oikeastaan pitää sortumasta tupakkaan on juurikin se että jos ratkeaisin niin siitä tulisi aivan hirveä morkkis ja olo ei välttämättä helpottuisi vaan ahdistuksen aihe vaan muuttuisi toiseksi.

  Väillä on helpompia hetkiä (harmillisen lyhyitä hetkiä vaan) jolloin itsekin miettii että "mitäs ihmettä minä oikein edes hermoilin ja ahdistuin" mut sitten kun tulee se huono hetki (huono päivä) niin tuntuu siltä että koko maailma romahtaa.
  Välillä tuntuu että voi sietää hyvin isompiakin stressin aiheita, ja välillä taas ihan mikä tahansa pieni asia tuntuu katastrofaalisen mahdottomalta ja tupakka on ainoa asia mikä pyörii silloin mielessä.

  Uudet tai yllättävät tilanteet on ehkä helpoimpia käsitellä, mutta monet vanhat rutiinit ja tutut asiat tuntuu ahdistavan helposti. Näiden asioiden ei edes tarvitse olla millään tavoin negatiivisia, vaan jotenkin tuntuu että ne mukavatkin tutut asiat alkaa ahdistamaan jos niihin on joskus aikanaan yhdistänyt "hyvät" muistot tupakasta.

  On tämä vaan merkillistä miten ihmisen mieli voi heitellä näin.
  Ehkä tämän jotenkin kestää sinnitellä jos nämä olotilat liittyy tupakasta luopumiseen, se antaa toivoa siitä että nämä olot jossain vaiheessa helpottaa tai menee kokonaan ohi.
 • Lopettanut2016 - miten sulla on lakko jatkunut
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.