Muistattehan keskustelujen pelisäännöt

Ystävällisenä muistutuksena kaikille Stumpin keskustelujen kirjoittajille (uusille ja vanhoille), otattehan huomioon sivuston Pelisääntöjen ohjeet kirjoitellessanne ja kommentoidessanne. Pelisäännöt löytyvät sivun oikeasta alalaidasta. Erilaiset mielipiteet ovat osa elämää mutta henkilökohtaisuudet ja muu loukkaava tai muuten epäasiallinen asiointi on syytä jättää pois. Samoin linkit olisivat ymmärrettävästi moderni ja helppo tapa viestiä asioita ja tiedon lähteitä, mutta valitettavasti niihin voi liittyä myös epäasiallista käyttöä, mistä Stumpin keskusteluissa on aiemmasta valitettavaa kokemusta. Niinpä pelisäännöissä on yksiselitteinen ohje suorista linkeistä: 

Linkit: Palstoille ei saa laittaa suoria linkkejä. Suorat linkit voivat olla tietoturvallisuusriski. Sen sijaan voit kirjoittaa, millä sivustoilla voi käydä lukemassa kyseessä olevasta aiheesta lisää.

Terveisin,

Stumppi työryhmä

Viestejä yhteensä

 • Pelisäännöt aina hyvä olla.

  Kysymys linkeistä:
  Voiko linkin laittaa jos sinne väliin laittaa vaikka välilyönnin tms. että sitä ei voi suoraan klikata? Ettei linkki ole aktiivinen?
  5.8.2016 savuttomuus, elämäntapamuutos numero 1.
  8.8.2017 painonhallinta, elämäntapamuutos numero 2.
 • Toivomus on, että toimitaan ohjeen mukaan. Sivuston uudistuksen yhteydessä syksyn 2017 kuluessa tulevat nämä sisältöasiatkin uudelleen pohdittaviksi.

 • Ilman muuta ohjeita noudatettava, olen samaa mieltä.

  Edelleen kuitenkin saivartelen:
  Linkki joka ei ole aktiivinen esim. sen yhden välilyönnin takia, ei ole enää suora linkki ts. Hyperlinkki, vaan periaatteessa litania kirjaimia ja tekstiä eli ts. se on jonkin nettisivun osoite auki kirjoitettuna. Jonka voi kopioida selaimeen, ja poistaa esim. sen yhden välilyönnin. Linkki/viite johonkin tekstiin/asiaan sekin toki on vielä, mutta jos se ei ole aktiivinen niin onko turvallisuusriski?
  Jos on niin lopetan saivarteluni toki tähän ja tuumaan kiitos ja anteeksi :) Toki tämä ei ole minun erikoisalaani, joten väärässä voin todellakin ihan hyvin olla. Ja minun kommenttini ja saivarteluni saa ilman muuta asioista paremmin ymmärtävä "ampua alas." :)

  Sääntöihin voisi sitten muokata, ettei nettiosoitteiden julkaiseminen ole sallittua teksteissä millään lailla?

  Ja hankalaksi en tarkoita enkä halua heittäytyä, kunhan saivartelen. :)

  Kiitos hyvästä foorumista ja sen ylläpitämisestä!

  -Olivinia
  5.8.2016 savuttomuus, elämäntapamuutos numero 1.
  8.8.2017 painonhallinta, elämäntapamuutos numero 2.
 • Katsotaan uudistuksen myötä miten menetellään.
 • editoi elokuu 2017

  poistettu

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.