Elokuu -17 lopettajat

1192021222325»

Viestejä yhteensä

 • Onnittelut 1,5 vuodesta PoreT2:lle ja kiitos kyselystäsi tupakoimattomuuden suhteen. Sinulle ja myös Melisalle tiedoksi, että minullakin on tullut 1,5 vuotta täyteen ilman yhtäkään savuketta. Olen kyllä nyt tyytyväinen tästä saavutuksestani, koska tämä on pisin aika ilman tupakkaa siitä lähtien kun päivittäinen tupakointini vaihtui epäonnistuneisiin tupakkalakkoihin kerta toisensa jälkeen.

  Olen kyllä lukenut Stumppia aina silloin tällöin ja tarkoituksenani on ollut kirjoitella kuulumisia. Niin kuin joka vuosi ennenkin niin kevään valoisuuden ilmaantuminen on tuonut taas tupakoinnin ja siihen liittyneet erilaiset tilanteet enemmän mieleen. Asenteeni on kyllä muuttunut samalla tavoin kuin muutenkin yleinen mielipide tupakoinnista nykyisin. Minua nolottaisikin nyt vielä paljon aiempaa enemmän kuulua tupakoitsijoiden joukkoon. Silloin kun sorrun vaikkapa stressaavina aikoina tai työrupeaman jälkeen haaveilemaan vanhoista asioista ja hetkistä joihin tupakointi on liittynyt, niin nykyään pystyn aiempia vuosia paljon voimallisemmin ja nopeammin siirtämään ajatukseni tupakoinnin aiheuttamiin terveyshaittoihin yms. Helppoa en voi sanoa tämän olleen, lähes 40 vuoden tupakointihistorian ja lukuisten lopetusyritysten jälkeen.

  Vieläkö löytyy muita tästä meidän ryhmästä, joilla olisi nyt tullut 1.5 vuotta savuttomuutta täyteen?

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko

  Liisa_Tuulikki, Tumppaanko ja Maria79, teitä kaivataan raportoimaan. Olen ylpeä sinusta Lilac. Itsekin vuosikymmenten tupakkaorjana osaan arvostaa suoritustasi. Nyt vaan pidät lujasti kiinni saavutetuista asemista. :)

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Täällä ollaan. Kaikki on parhain päin. Pitkästä aikaa tulin lukemaan juttuja ja aloin etsimään elokuu18 ketjua kunnes tajusin että sehän on 17!!
  Meillä on jo yli 1,5 vuotta täynnä. Jeeeeee!
  Mulla menee mukavasti. Savuakaan en oo vetänyt ja ei kyllä tee edes mieli. Ravinto- ja kuntoremppa onkin ollut haasteellisempi. Mutta jatkan yrittämistä sinnikkäästi...
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko

  Siis todella hyvältä kuulostaa Maria72! Näitä lukemia on aina niin mukava lukea. Eipä aikaakaan niin sulle pamahtaa 2 vuotta.
  Tuo ruoka- ja liikuntapuoli on koko ajan mullakin ns. työn alla :)

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Tervehdys vaan täältäkin suunnalta. Kiva kuulla että on muitakin tämän ketjun lopettajia remmissä mukana :) Aikaa on vierähtänyt edellisestä käynnistä mutta totta tosiaan kaksi savutonta vuotta on jo nurkan takana B)

  Pieneksi häpeäksi täytyy tunnustaa että sumute kulkee edelleen mukana. Perhana kun nicorette teki siitä vielä tuollaisen berrymintin makuisen :smile:
  En oikeastaan edes tiedä miten menisi ilman sitä kun ei ole tullut kokeiltua.

  Mutta parasta on että yhtään tupakkaa ei ole mennyt eikä osaa enää edes ajatella että on joskus polttanut. Kyllä elämä on paljon helpompaa ilman sitä :)
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Hitsi, sulle tulee ihan kohta kaksi vuotta täyteen. Alkaa olemaan melko täydellinen suoja-aika jo takana.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Näin se heilahti 2 vuotta täyteen. Tulipa luettua omia lopetuksen alkuaikojen viestejä ja kai sitä on vähän sellanen perinteinen suomalainen mies että ei valiteta :) Niiden perusteella vaikutti helpolta mutta ei se sitä ollut. Vaikkakin helpompaa kuin monilla muilla ketä vierestä seurasi.

  Toden totta kyllä tämä on jo sellanen suoja-aika että ei itsekään enää ole repsahtamisesta huolissaan. Se ei enää kuulu siihen identiteettiin eikä tupakkaa tule enää ajateltua kuin satunnaisesti ja silloinkin lähinnä miettii ettei osaisi enää kuvitella sitä omaan käteen.

  Mukavaa loppukesää kaikille ja tsemppiä alkutaipaleella oleville.
 • Tumppaanko Voi vau Onnea paljon itsellä vielä paljon matkaa. :))
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onnittelut sinulle Tumppaanko kahdesta vuodesta.
  Laitoin kukat sulle HEP-poteroon. Siellä myöskin kanadalainen tutkimustulos, jota aina siteeraan 2-vuotiaille, repsahtamisen todennäköisyys on pieni kahden vuoden jälkeen.
  Olit aktiivinen keskustelija täällä, joillekin se auttaa lopettamisessa paljon. Ei lopettaminen kenellekään kyllä ihan helppoakaan ole.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Jipii, vihdoinkin minulla on tullut kaksi vuotta täyteen ilman ainuttakaan hetkeä tupakka suussa aikaa viettäen! Ajatukseni on edelleen samat kuin puolentoista vuoden kohdalla, mutta aina vaan harvemmin häivähtää mieleen jotain muistoja mukamas kivoista hetkistä tupakoinnin parissa. Julkisesti en enää kehtaisi polttaa, enkä toisilta salassakaan haluaisi turmella elimistöäni tupakan sisältämillä haitallisilla kemikaaleilla.
  Onnittelut Tumppaanko sinulle kahden vuoden täyttymisestä!
  Kiitokset kaikille kannustaneille, varsinkin Melisalle!
  Vieläkö joku tähän poteroon kirjoittanut seuraa Stumppia ja voisi tulla ilmoittautumaan vuosipäivän täytyttyä? Hyvää syyskesän jatkoa kaikille tällä foorumilla!

 • Onnittelut Lilac.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onnittelut Lilac! Käypäs siellä Konkareissa huutamassa hep-huutosi. Laitan viralliset kukatkin sinne.
  Mukavaa kun kävit ilmoittautumassa. :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Kiitos vko ja Melisa onnitteluistanne! :) Hep-huuto x 2 löytyy nyt konkareiden poterosta. :)

 • hep hep.
  Kiitokset kaikille myötäeläjille. Harvoin tulee stumpissa enää käytyä. Mutta mielessä aina sillointällöin. Nytkin piti "vuosipäivän" kunjaksi tulla vilkaseen, tosin pariviikkoa myöhässä, mutta kuitenkin. Tupakka käy mielessä aika-ajoin, mutta sellaisia oikein mielitekoja tulee hyvin harvoin. Tässä jookuviikko sitten oli pitempi päivä vaellus ja sieltä kun palasi väsyyneenä, hikisenä ja sääkin oli suotuista tuli voimakas tunne, että nyt ois kiva vetää savut. Piti oikeen hymyillä ajatuksen hulluudelle.

  Onnea myös Tumppaanko ja Lilac

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onnittelut PoreT! Tämä kahden vuoden kohta on kuulemma se, jonka jälkeen repsahtaminen on epätodennäköistä. Näin kyllä kirjoituksestasikin päättelin.
  Sit sinne Konkareiden Hep-poteroon huutelemään.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Terveppä vaan jos joku tästä remmistä vielä käy kurkkimassa tätä palstaa :) En tiedä mistä mutta yhtäkkiä tuli Stumppi mieleen kun osui puhelimen näytöllä silmiin Smoke-Free sovellus ja hetken tutkin niitä lukemia. Omalta osaltani homma on bueno eli ei tupakkaa eikä edes ajatustakaan siitä. Ei osaa oikein enää edes kuvitella itseään polttamaan. Samoin tuon sovelluksen luvut ei oikein enää tuntunut missään. Tavallaan tuntuu että ei ne ole mun lukemia kun enhän minä polta tai ole koskaan polttanut :D

  Tsemppiä kaikille asian kanssa painijoille ja uskoa siihen, että elämänlaatu on oikeasti parempaa ilman. Vaikka mitä asioita olisi "päällä" tai muuten kompastelisi niin tupakka ei sitä asiaa paranna vaan ilman sitä kynnyksetkin tuntuu matalammilta.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kohta kaksi ja puoli vuotta savutonta aikaa. Kyllä oot hyvin tämän jutun hoitanut ja maaliin päässyt. Muistan sut hyvin, olit aika aktiivinenkin täällä. :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • TumppaankoTumppaanko Uusimaa
  editoi elokuu 14
  Näin se kolmas vuosipäivä oli ja meni mutta muistinpas käydä huutamassa hep X 3 :)

  Aika kuluu kuin siivillä ja vuosia kertyy ilman tupakkaa.

  Mukava käydä täällä edes vuosipäivänä jos ei muuta niin kiittämässä tuesta jota aikanaan sain.

  Mukavaa loppukesän jatkoa kaikille!
 • Kolmen vuoden onnittelut Tumppaanko - hyvin näyttää tumpaaminen onnistuneen! :)

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Hienoa Tumppaanko! Kukat tulee HEP-poteroon, kunhan pääsen kukkakauuppaan :)
  Mä oon niin iloinen ja ylpeä teistä onnistujista.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • :p Hei nyt en muistanut, että on mennyt jo kolmevuotta. Vuosi menny, niin helposti ettei hoksannutkaan. Aatelkaa kuinka alussa laskettiin päiviä.
  Tuli mieleen stumppi, kun tuossa kastelin juutuubista hjalliksen juttua alkoholi ja tupakkaveron korotuksista (eipä koske mua) ajattelin.
  Hyvät jatko kaikille. Motivaattori Melisalle toivotetaan onnistumisia uusien tulokkaiden kanssa

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onnittelut PoreT2, kolme vuotta, se on jo sellainen tuva-aika, ettei sua pienet tuulet heiluta.
  Aina sitä toivoo, että kaikki onnistuisi lopettamisessa. Sitten onnistujat nostavat taas mielialaa kummasti. Kiitos siitä myös sinulle. Saat olla ylpeä itsestäs.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Tervehdys pitkästä aikaa, ja onnittelut tänne poteroon kaikille 3 vuoden tupakoimattomuuden saavuttaneille! Minäkin voin ilokseni ilmoittaa että olen pysynyt täysin tupakoimattomana edelleen, enkä usko tämän asian muuttuvan jatkossa enää päinvastaiseen suuntaan.
  Tällä foorumilla on tullut esiin se asia, että 2 vuoden etapin täytyttyä tupakointiin sortumisia tapahtuu aina vaan epätodennäköisemmin. Olen tästä täysin samaa mieltä. Niin kuin Melisa olet joskus maininnut niin tupakoiminen saattaa pitkän ajan jälkeenkin häivähtää vielä hetken mielessä, mutta nykyään minun on helppoa siirtää ajatukseni saman tien tupakoinnin huonoihin puoliin. Tähän jamaan pääsy on vaatinut lukuisia lopettamisyrityksiä kuten olen aiemmin kertonut, mutta nyt tuntuu elämä tässä asiassa onnistumisen suhteen hyvältä.
  Kiitos erityisesti Melisa ja vko kannustuksestanne kuluneiden vuosien aikana!
  Nyt lopettamisen kanssa kärvisteleville lohduksi se tieto, että ajan kuluessa helpottaa kun vaan jaksaa pysyä lujana ja keskittää ajatuksensa siihen mitä kaikkea hyvää tupakoimattomuus tulee antamaan, sen sijaan että miettii sitä mikä tupakan myötä jää elämästä pois.
  Seuraavaksi suuntaan konkareiden poteroon huutamaan 3 x hep.
  Jaksamisen toivotuksia teille kaikille täällä!

 • Täältä suuntaan onnittelut!

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi elokuu 17
  ISOT onnittelut Lilac. Oon iloinen, että näen sinut täällä nyt.
  Kohta lähden kukkakauppaan hakemaan sulle HEP-poteroon kukkia :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Paljon onnea Lilac!

 • Kiitokset teille Melisa ja vko onnitteluista! :)
  Kiitos myös Abe, ja onnittelut sinulle jo 4 vuoden täyttymisestä! Aiemmin olin mukana elokuu 2016 lopettajien ryhmässä, joten muistan nimimerkkisi siltä ajalta. :)

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.