Elokuu -17 lopettajat

1235725

Viestejä yhteensä

 • En aio antaa periksi, muutenhan tämä ois ollu ihan turhaa kärvistelyä  :#
  valmisruoilla, muroilla, mansikoilla jne on menty, (kiitos kouluruokailu että oot olemassa) pyykkivuoret pursuilee, ruoho on leikkaamatta, uunia pitäs lämmittää vaan antaa olla, ehkä joskus.. Nii joo, ja mustikat ja sienet ja mitäniitänytolikaa jää keräämättä :D   Jos nyt ens yö on valvomista täytyy yrittää hommata jotain nukahtamisapuja jostai. Johan sitä on turvallisuusriski autoillessaki ja joka paikassa, olo on ku ois pahemmassaki humalassa. No, parempaa huomista kohti, niinhän nämä on päivät on menny, välillä helpompaa ja välillä ihan p*rseestä. 
 • Maria1981 kirjoitti:
  Ihan pikkusen tuntuu että jättäiskö leikin kesken.. Niin hillitön väsymys ja kai siitä johtuva masennus, ihan kamalaa. Onneksi oon niin väsyny etten jaksa ees kuvitella kauppaan lähtöä. Nyt on pakko saada nukuttua ens yönä, ei tästä tuu muuten mitään.
  Höpö höpö. Nyt ei kesken jätetä. Sullakin jo pitkä pätkä laskurissa niin ajattele sitä morkkiksen määrää....ja seuraavaa lopetus kertaa kun miettii et kauanko olis jo ollu polttamatta jos ei olis sillon elokuussa sortunu. 

  Ne menee varmasti ohi. Mulla on tänään suhteellisen ok päivä ja tosiaan sillon olisko ollu 8-9 päivän paikkeilla oli vaikeitakin hetkiä. Jopa sellasta alakuloisuutta. Mutta tämä päivä sen todisti että ne menee ohi. Tulee varmaan vielä takasinkin mutta menee ne sittenkin taas ohi.

  Ymmärrän että tuo huonosti nukkuminen saa pinnan tiukalle ja todellisuudessa tuntumaan olon pahemmalta kuin mitä onkaan. Nyt vaan sitkeesti eteenpäin vaikka silmät auki...kyllä se uni ennen pitkää taas tulee ja nyt kun oot jo näin pitkälle kärsinyt niin alkuun ei kannata palata.
 • Varmaan tulee.huonoja ja hyviä päiviä, vuoristorataa alussa.
  Mie oon aikasemmista kerroista oppinu että pitää olla ns. pöytälaatikossa eri keinoja päästä näistä yli. Samat ei tieten kaikille sovi, mulla tää vouhotus ja tekeminen auttaa ja piristyy. Tosin mulla 2pv vasta takana mut nyt on hautomo käynnissä mitä seuraavaksi ku koti siivottu ja lomalla ku on ei ole sellasta rytmiä mitenkään missään
 • Loma olis sopinu mulle lopettamiseen paremmin. Työpäivien aikana tekee enemmän mieli tupakkaa kun vapaalla. Joskus ennen lomia se kävikin mielessä mutta oli fiilis että menee loma pilalle jos ei saa poltella. Hemmetti mikä ajatusmaailma mutta niin vahva myrkky se taitaa vaan olla  :)
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Unettomuuteen kannattaa hakea apua. Jos ei kevyet konstit kuten melatoniini auta, niin lääkäriin. Väliaikaiseen käyttöön kannattaa hakea uninappia.Itse tykkäsin ravata metsässä. Mustikoiden poimiminen voi käydä hyvinkin terapiasta, sit kun jaksat paremmin.
  Tsemppiä Maria1981!

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Joo tuttua että sitä keksi kaikkia syitä millon ei ainakaan voi lopettaa
 • Kiitos tsemppailuista kaikille. Eilinen oli kyllä ihan kamala. On just noita mitä maria72 kirjoitit, itkettää, turhauttaa jne. Ei se viime yökään mikään kovin hyvä ollut, heräilin tosi paljon, mutta sain kuitenkin unen aina. Tänään on paljon ohjelmaa, jospa se touhuaminen ens yöksi auttais nukkumaan. 
 • Hienoa Maria1981 että pysyit mukana ja tsempit uuteen päivään
 • maria72 kirjoitti:
  Sen verran tästä aamusta että kävin hammaslääkärissä ja keskusteltiin tupakoinnin lopettamisesta. Tiedoksenne, jos ette tienneet, että tupakointi näkyy ikenissä eli jos katsotte vaikka yläetuhampaiden päältä ientä, se on tod näköisesti tummempi ylhäältä ja se johtuisi tupakan värjäämistä. Pikkuhiljaa kuulemma uusiutuu ja vaalenee. Lisäksi kun lopettaa tupakoinnin, voi jonkin ajan kuluttua alkaa ikenet herkästi vuotaa verta esim harjatessa. Tämä taas johtuu verenkierron paranemisesta suussa. Sitten tämäkin tasoittuu vähitellen. Tämmöinen info pläjäys näin keskipäivän ratoksi.
  No niin, tätä epäilin itsekin kun ikenet alkoivat vuotaa verta langatessa, olivat muutenkin arat pitkän aikaa. Tuo olenkin tiennyt että tupakointi näkyy ikenissä ja nyt kun kesällä menin hammaslääkäriin, olikin kiva aukaista suu kun enää ei näkynyt että tupakoi!
 • Maria1981 kirjoitti:
  Ihan pikkusen tuntuu että jättäiskö leikin kesken.. Niin hillitön väsymys ja kai siitä johtuva masennus, ihan kamalaa. Onneksi oon niin väsyny etten jaksa ees kuvitella kauppaan lähtöä. Nyt on pakko saada nukuttua ens yönä, ei tästä tuu muuten mitään.
  Hei Maria1981, se väsytys menee ohitse ajan kanssa. Mulla oli itsellä niin tavatonta väsymystä että kerran nukahdin työpöytäni ääreen! Kotimatkalla oli pakko pysähtyä jonnekin ja vetästä 5-15 min. torkut kun ei vaan pysynyt silmät enää auki autoa ajaessa. Se väsymys kesti kyllä reilun kuukauden mutta meni ohitse.

  Tsemppiä! Muista että kaikki ne oireet menevät ohitse ajan kanssa!
 • Mulla oli kans surkea yö. Ei uni meinannu tulla ja heräilyä. 
  Muuten ihan kiva päivä ollu.
  Makian himo kaamee mutten osta. Olen muutenki karkkilakossa ollu ku vedän pussin tyyliin 10minuutissa ja sokerihumalassa pörrään.
  Minusta tuntuis et jos syö karkkia alkaa tupakkaa tekeen mieli.

 • maria72 kirjoitti:
  Ylävitonen toiselle Marialle, täällä vielä Mua niin toisaalta huvittaa, kun jostain löydän ja luen jotain oireita, niin kohta niitä on itsellä. Nyt vaan virtuaalisesti Maria roikutaan toistemme kaulassa ja märistään... Mulla ei oo just nyt kauheeta hätää, pientä tupakan tuskaa kylläkin, mutta silti haluaisin rääkyä??? Voi hyvää päivää... Ja taas harmittaa kun ei saa puhelimella hymiöitä.... Vaan tässä silti sitkutellaan. Hitaasti mutta varmasti.
  Jep, ja mihinkää ei täältä lähetä, tuli mitä tuli! (Ainakaa tupakalle o:) )Etkö saa sieltä ylhäältä sitä hymiötä? Sen hymiön lisäämisen jälkeen mulla ainaki kestää vähä aikaa että saa kursorin painettua takasi tekstiin, oli kans vähä säätämistä ennen ku onnistu. 
 • samsung76samsung76 Jyväskylä
  Moi,
  2014 yritin viimeksi lopettaa ja yritykseksi hän se jäi vaikka kestin yli kuukauden. Tällä kertaa tämä alkoi taudin kautta olin 11 päivää sairaalassa myyräkuumeen takia, enkä käyttänyt mitään nikotiinia koko aikana. Olin niin heikossa kunnossa muutenkin etten huomannut mitään oireita tupakoimattomuudesta. Nyt ollut kotona reilun viikon ja tekee tupakkaa mieli ihan kauheesti ja siksi ajauduin tänne. Nyt on tarkoitus lopettaa kokonaan ilman mitään apuja kun nikotiini poistui jo sairaalassa. Päivä kerrallaan mentävä. Joka päivä tehnyt mieli ihan kauheesti. Liekö vain tottumuksesta tekee mieli kun tuli 26 vuotta hiukan vajaa aski päivässä poltettua. Tsemppiä kaikille. Lueskelen täällä taustalla enimmäkseen.
 • Tervetuloa Samsung76 mukaan. Niinhän se on että itselle paras tapa kannattaa ottaa käyttöön. On se sitten luomuna tai korvausjutuilla. Sulla on nyt olosuhteiden pakosta tullut jo niin hyvä siivu ilman savuja että ei muuta kuin eteenpäin. Jos se röökinhimon vaivaa kovasti niin kannattaa sitä miettiä jotain korvaustakin. Pääsisi pahimmasta eroon.  

  Kirjottele välillä miten homma kulkee...oon huomannu että se on kumman terapeuttista. Joskus mietin että kiinnostaako se nyt ketään että jorisen täällä siitä miten oon ollu polttamatta ja miten olis tehny mieli polttaa, mutta sitten huomasin että mua kiinnostaa kummasti lukea muiden samoja juttuja. Niihin osaa samaistua hyvin.

  Unettomille tsemppiä ja johan se käynnistyy viikonloppu. Jos on vapaata niin voi keikkua rauhassa yöt ja nukkua sitten kun nukuttaa.  :) Pahinta kai arkisin on se kun tietää että pitäis nukahtaa ni sit ei ainakaan nukuta.
 • Tervetuloa Samsung76. Jos ihan hirveästi tekee mieli polttaa ja meinaa retkahtaa nii kannattaa ainaki eka koittaa jotain korviketta. Sulla on jo hyvällä mallilla, melkein kolme viikkoa. 

  Tumppaanko, kaikista parasta on lukea täältä muitten kokemuksia, varmaan oisin eilen jo polttanu ilman tätä ryhmää. Senkin puolesta on hyvä kirjoitella että pääsee sitten myöhemmin lukemaan mitä on kokenut. Jos vaikka alkaa tuntumaan että oli liian helppoa nii voi palautella mieleen kaikki unettomuudet ja muut kilarit  :D

  Päättäväinenkö, kamala väsymys on kyllä sullaki ollu. Toisaalta kiva kuulla että se menee ohi mutta kuukausi tuntuu aika pitkältä ajalta. Just tuo autoilu on mulla paha, ajoja tulee  ainaki 150 km päivässä ja isot riskit on tässä kunnossa nukahtaa rattiin. Kai se on sitte sairasloman paikka jos ei muu auta...
  Mahtavia ootte kyllä te "vanhat" lopettajat ku jaksatte meitä tulla tänne tsemppaamaan aina vaan. 


 • Tervetuloa Samsung!
  Enempi täällä tulee höpöteltyä näistä tupakka asioista kuin livenä kelleen ja täällä kiva lukea toisten kokemuksia minunki mielestä
 • Sepä se onki kun tuntuu ettei kukaan muu jaksa jauhaa tätä asiaa ko toinen samassa tilanteessa oleva. 
  Mulla muutama tuttu jotka ollu vuosia polttamatta niin niien akns ei kyllä voi keskustella ku ne on varmaan unohtanu koko viekkarit kun sanovat että helppoa oli ko ei vaan sytytä.
  Siinä tuki mitä livessä saa. No oma äiti on kyllä hyvä tyyppi tässä asiassa jutteleen. Mun äiti ja isä on lopettanu yli 10v sitten kun molemmilla todettiin keuhkoahtauma. Äidille tuli vielä astma ja onhan noilla jo iän tuomiaki sairauksia mutta kova halu tässä itellä on eroon päästä tuosta koen olevani vielä kuitenkin nuori vaikka olen 47v. Mieli on niinku pikkulapsella
 • Jee mä oon nukkunu koko yön! Melatoniinin avulla tosin mutta ihan sama. 
 • PoreTPoreT Pohjois-pohjanmaa
  Heip !
  huomenissa tulee kaksi viikkoa ilman savuja. Minulla tämä tupakan lopetus lähti kyllä melko varkain, en paljon suunniteelut. Tuli ostettua nikotiinitarroja hammasläääkäriä varten ja ajattelin kokeilla onnistuisko lopettaan kokonaan, Paripäivää tarrankanssa ollessa ja muutenkin aiheeseen tutustellen löysin tällasen Allen Carr:in menetelmän ja otin  tarran pois. Paripäivää oli melkosta  "kaupankäyntiä", kuin ihmeenkaupalla selvisin sen 72 h ilman nikotiinia. Nyt on sitten hetkenmatkaa helpompaa. Kummasti tuppaa unohtumaan nuo tupakan lopettamisen hyvät puolet ja syyt, nekun pisti paperille hyvänä hetkenä ja lukasee aina kun tulee kovat mieliteot, niin kummasti on vielä helpottanut.
  Tsemppiä kaikille elokuussa 17 lopettaneille
 • FrodoFrodo Pohjanmaa
  Moi vaan kaikille :) lopetin TAAS eilen puoli viiden aikaan. Viime lopetus kesti 4 kuukautta ja sit tyhmänä aloitin taas polttaan. Kesä meni poltelles mutta nyt on niin kauhee aamukröhä, että oksat pois. Nyt saa jo luvan onnistuu tää lopetus!!
 • SavutonNainenSavutonNainen Rovaniemi
  editoi elokuu 2017
  Hyvä kun sait maria nukuttua.
  Kirjotin äsken pitkän jutun ja se katosi !! 
  Kirjottelen myöhemmin uuestaan. Tekeekö tämä kökkö sivusto useinki tämmöstä et katoaa ensimmäistä riviä lukuunottamatta kaikki ?
 • Frodo tervetuloa ja samallalailla kävi itelekki et kesän kiskoin ja sillai.
  Aamusin saa yskiä ihanan väristä limaa ja naama/hiukset haisee kammottavalle.
  Elämän parhaita päätöksiä
 • FrodoFrodo Pohjanmaa
  Joo ihanan keltasii klimppejä tuloo ja meinaa oksennus lentää samalla, ei kivaa yhtään. Niksapurkkaa käytän niinku viime lopetuksissakin, mut nyt yritän syödä vähemmän sitä ku viimeks meni turhan paljon ja jäin jo siihenki koukkuun.aamulla kävi mieles jo et polttasko sittenki viä jonku aikaa, mutta mitä sitä lopetusta siirtämään, edessä se on kuitenkin ennemmin tai myöhemmin
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Jännä juttu tuo. Mulla pelittää mobiiisovellus muuten kyllä ihan hyvin. Noita onnittelukukkia vuosia savuttomille en kännykällä saa laitettua. Muuten tulee pitkät tekstitkin, jos vaan jaksan niitä näpyttää kännyllä, Pöytäkone on parempi.
  Mulla on kännykkä Samsung ja siinä siis Android. Mikäs sulla on?
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Mulla on lumia. En tiedä miksi tämä mulla toimii näin. Olen kyllä yrittänyt useammin ku kerran. Mutta olkoon. Tiedätte nyt että kirjoitukset tulee pötköön ja hymiöt joutuu kuvittelemaan
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Oon kuullut Lumian ongelmista. Mut kirjoittele vaikka miten pienissä pätkissä. Pääasia, et oot aktiivisesti mukana.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • SavutonNainenSavutonNainen Rovaniemi
  editoi elokuu 2017
  Johan tässä liian hyvin meniki 3pv. Nyt alko ihan puskista vituttaan "joku". Onneksi olen yksin kotona saan omale peilikuvale irvistellä ja raivota yksinäni.
  Lähenkö lenkille?- En ku siellä on kylmä ja kurkku kipeä
  Nyt ei passaa mikään
  Taas katos osa tekstistä..soittaspa joku lehtimyyjä nyt niin sais kyllä kuulla kunniansa
 • Joskus tuntuu että nuo ajatukset tosiaan putkahtaa aivan tyhjästä. Välillä vaatii melkoista suggestiota että saa ajatukset käännettyä muualle. Olen kyllä välillä antanut niiden ajatusten vaan pyöriä päässä. Oon netistä lueskellut tupakointi juttuja. Oon vaan ollut, hengitellyt syvään, hokenut itselle, ettei ole mitään hätää, tämä menee ohi... Tsemppiä SavutonNainen!!
 • samsung76samsung76 Jyväskylä
  On tämä välillä melkosta taistelua. Ei mulla muuta. En tiiä mitä teen kun enää yksi viikko ja pitäs lähteä formulamatkalle Italiaan. Mulla on kokoajan semmonen pyörryttävä epätodellinen olo. Joko johtuu lopettamisesta tai sitten lääkkeiden vierotusoireista mitä syötettiin sairaalassa kipuun. Jotain opiaatti pohjaisia. Kokoajan ajattelee et olo paranisi kun vaan polttaisi. On tämä outoa ja vaikeaa. No vielä polttamatta oltu ja taistellaan päiväkerrallaan. Onko muilla semmosta et herää aamulla viiden kuuden aikaan ihan virkeänä. Yleensä olen tosi aamu-uninen.
 • Samsung kuvaili aika tarkasti mun vierotusoireet. Täsmälleen samat et pyörryttävä ja hieman epätodellinen olo koko ajan. Mulla se alko tällä viikolla hieman helpottaa ja torstai tuntu jo suht normaalilta. Tosin hieman heittelee kun tuntuu et tänään tuli vähän takapakkia vaikka ei pahasti. Ja toi herääminen...oon myös yleensä aamu-uninen mut tällä viikolla oon heränny joka aamu hieman ennen herätystä.

  Ehkä sun kannattais koittaa jotain korvaustuotetta. En usko että siihen koukkuun jää ja varmasti ajan kanssa senkin käyttö vähenee itsestään. Luulen et mulla jeesas sekin että aloin käyttää suihketta säännöllisesti vaikka ei mieli tupakkaa edes tehnyt. Pyörrytys on vähentynyt vaikka edelleen vähän apaattinen on välillä. Sellanen saamaton :)

  Mahtavaa Maria et sait nukuttua. Kyllä se siitä ja hyvillä yöunilla jaksaa taas pitkälle :)

  Tervetuloa uusille mukaan. Täällä on juurikin hyvä oikein velloa tässä lopettamisessa. 

  Mä otan pienen testin ja ostin muutaman lauantai-illan oluen ensimmäistä kertaa lopettamisen jälkeen. Saas nähdä tuleeko vaikeeta...toistaseks kaikki ok :)
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.