Vanhan käyttäjätunnuksen palauttaminen

Vanhojen käyttäjätunnusten palauttamisessa on esiintynyt hieman hankaluuksia, Prosessi ei ole aivan yksiselitteinen johtuen tietoturvasta (salasanoista ja niiden automaattisen siirron mahdottomuudesta). Alla ohjeet vanhan tunnuksen palauttamiseen:

 1. Klikkaa "Kirjaudu sisään" foorumin puolella
 2. Klikkaa "Salasana hukassa?". Tämä siitä syystä, että vanhan palvelun salasanoja ei kryptauksesta johtuen suoraan voi siirtää uuteen palveluun
 3. Syötä vanha käyttäjätunnus ja klikkaa "Pyydä uusi salasana"
 4. Saat tunnukseen liitettyyn sähköpostiosoitteeseen linkin salasanan vaihtamiseen. Tarkista roskapostikansio, jos ei näy saapuneissa posteissa.
 5. Aseta uusi salasana
 6. Navigoi foorumiin valikon kautta tai osoitteella https://forum.stumppi.fi
 7. Klikkaa "Kirjaudu sisään" ja syötä äsken asetettu uusi salasana
 8. Palvelu ohjautuu foorumiin joka tunnistaa olemassa olevan tunnuksen sähköpostiosoitteen ja pyytää edellisen palvelun salasanan
 9. Syötä salasana jota käytit vanhalla foorumilla (ei äsken asetettu). Mikäli et muista salasanaa voit olla yhteydessä tukeen.

Tämän operaation jälkeen et enää tule tarvitsemaan vanhan palvelun salasanaa sekä keskustelupalstan että Stumppi.fi palvelun tunnukset ovat samat.

Viestejä yhteensä

 • editoi toukokuu 2020

  Täsmennyksenä vielä tähän: Jos olet rekisteröitynyt Stumppi.fi -sivustolle ensimmäisen kerran v.2018 tai sen jälkeen, et tarvitse yllä olevaa ohjetta. Ennen Stumpin sivustouudistusta (uusittu sivusto otettiin käyttöön tammikuussa 2018) rekisteröityminen oli mahdollista vain Stumpin keskustelut -osioon eli keskustelufoorumille. Sivustouudistuksen myötä rekisteröityminen tapahtuu koko sivustolle stumppi.fi etusivun kautta rekisteröintilomakkeen täyttäen ja sama tunnus käy keskusteluihinkin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.