banneri/laskuri, stumppi.fi -sivustolle ja keskusteluihin kirjautuminen ja profiilitietojen muokkaus

Vuonna 2018 uudistetulla Stumppi.fi -sivustolla rekisteröityneen käyttäjän näkymään sisältyy myös keskustelufoorumi. Keskusteluihin ei siis rekisteröidytä erikseen, kuten vanhan sivuston toteutuksena oli.

Tiedoksi, että kirjautumisnäkymä on erilainen sen mukaan, kirjautuuko Stumppi.fi etusivulta vai keskustelufoorumin näkymässä. Stumppi.fi etusivulta kirjautuessa profiilitietojaan pääsee muokkaamaan laajemmin kuin keskustelufoorumilla kirjautuen. Etusivun alaosan valikosta pääsee etenemään keskusteluihin.

Uusi sivusto on uusi sivusto, joten tutustumista ja opettelua riittää myös ylläpitäjille siinä missä sivuston käyttäjillekin. Edelleen pahoittelut alkukankeuksista & kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä kiittäen,

Stumppi työryhmä

«1

Viestejä yhteensä

 • Bannerien näkymistä viesteissä selvitellään parhaillaan (sivuston tekninen toteuttaja). Tällä hetkellähän banneri näkyy stumppi.fi etusivun kautta kirjautuessa profiilitiedoissa. Nämä ovat näitä uuden sivuston valitettavia ongelmia ja virhetilanteita.

  Terveisin Stumppi työryhmä

 • Etusivun kautta mennessä profiilitietoihin, niin sieltä minäkin sain bannerin tehtyä ja laitoin vielä ruksit että saa näkyä profiilissani sekä keskustelupalstalla ja tallensin, mutta ei näy muualla, kun siellä etusivun profiilissa. Hyvä jos saisitte selville mistä johtuu ja miten siirtyy ;)

 • Jahas taas pääse Stumppiin. Olikohan eilen vai toissapäivänä kun yritin tulla tänne niin f-secure esti pääsyn ja ilmoitti että sivustolle hyökännyt taho voi yrittää viedä tietojasi. Tai jotain sellasta.

  Tuliko kenelläkään muulla tällaista?
 • Ei oo tullu, kyllä on päässyt ihan hyvin joka päivä :)

 • En ole myöskään huomannut.

 • Erikoista...no mistä näistä tietää :) puhelimella yritin mutta koneella ei tullut koitettua.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Mulle tuli myös kännyyn saman tyyppinen varoitus. Tanlettiin ei tullut eikä pöytäkoneeseen. Mikähän ilkeä taho yritti hyökätä viattomin lopettajien sekaan? >:)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Olisko stumppiin hyökätty tai sitten on joku bitti ollu poikittain.
 • Ssl-sertifikaatin kanssa ongelmia, ollut nyt monessa paikassa vastaavaa.
 • Kokeilen taaseen. Sain ohjeet ja jo on kumma jos ei ala pelata. Eli se laskuri näkyä.

  image

 • Miten täällä saa näkymään tuon laskurin?
 • Kirjaudu www.stumppi.fi sivustolle etusivulta ja klikkaa profiili -kohtaa (oikeassa yläkulmassa) & sieltä edelleen valinnaksi profiilin muokkaus.

  Terveisin Stumppi tiimi

 • En löydä tuota laskuria yllä olevista ohjeista huolimatta. Vieläkö pitäisi toimia samalla tavalla?
 • Kyllä: www.stumppi.fi -etusivulta omaan profiiliin -> profiilitietojen muokkaus -> lisää tiedot tupakoinnin aloittamispäivästä, lopetuspäivästä jne. sekä rasti kohtiin "Näytä lopetuslaskuri sivuston profiilissa" sekä "Näytä lopetuslaskuri foorumin (=keskustelufoorumi) allekirjoituksissa".

  Terveisin Stumppi tiimi

 • Mistä löytyy profiilitietojen muokkaus? Itse profiili kyllä löytyy, mutta ei mitään tuollaista tekstiä tai kuvaketta tai ruksittavaa.

  Profiilissa on yksi outo kohta: isolla "Syöte" ja tyhjä laatikko, johon saisi kirjoittaa jotain. Mitä?

 • Moi, pitää mennä etusivulle, ei tänne foorumiin, eli osoitteeseen https://stumppi.fi. Syötteestä en osaa sanoa...

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Onkohan se mulla tuo, ei koskaan henkostakaan. Muistelen, ettei se silloin tuntenut ääkkösiä ja jouduin poistamaan sanan "enää."
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Etusivulta tosian löysin profiilin mutta en keksinyt miten muokata... Siellä tuntuu olevan ääkkösissäkin jotain häikkää. Ei kai vaadi jotain tiettyä selainta (esim. firefox ei kävisi)?

 • Hei Stumppi tiimi
  Minun PC:n virustorjunta herjaa usein, että minulla on turvallisuusriski kun on monella kohteella sama tai liki sama salasana kirjautumisissa. Ohjelma on aika tiukasti ilmaissut vaatimuksen salasanojen vaihtoon. Olen etsinyt mm. omasta profiili tiedostostani voiko siellä vaihtaa salasan, mutta ei löytynyt. Missä voi vaihtaa salasanan. Jos jossain voi vaihtaa, niin hommahan toimisi sitten käsitääkseni niin, että poistuisin Stumpista, kirjautuisin uudelleen tällä uudella salasanalla ja ruksaisin "Muista minut". Luulen, että tämä asia koskee kaikkia pitkään Stumppia käyttäneitä.

  • s. 1935
  • Polttanut 60 vuotta
  • Lopettanut 15.11.2015
 • En käytä "Muista minut" toimintoa. Salasanani on aika vaikea murrettavaksi ilman tehokasta konetta, mutta kenelle siitä olisi mitään iloa.

 • Jos stumppi.fi etusivulta kirjautuu profiiliinsa, niin valitsemalla "muokkaa profiilia" löytyy sivua alaspäin vierittäen kohta salasana, johon salasanan voi muuttaa. Tyhjä kenttä on kieltämättä epäselvästi ohjeistettu salasanan muuttamista ajatellen.

  Terveisin,
  Stumppi tiimi

 • Kirjataan tännekin tieto, että tekstejä kirjoittaessa tallentuvat luonnokset on nyt mahdollista poistaa eli delete-painike on käytettävissä.

 • editoi huhtikuu 2020
  Vihdoin pitkästä aikoihin kirjoitan tänne. Olen totutellut elämään yksin lähes 5 vuotta ja olemaan ilman tupakkaa siinä sivussa. En mitenkään voisi käyttää tupakkaa, elimistö ei kestäisi. Onneksi lopetin aikoinaan. Suurkiitos kuuluu Tälle ryhmälle. :) Voi olla että nimimerkki on vähän väärä ja tämä osastoon piti yrittää monta kertaa, nyt onnistui. Tuo lintu 58 pitäisi muuttaa. Gffhg2.
  Gffhg
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Muistan sinut. Toivottavasti ylläpito huomaa toiveesi.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Olet ystävällinen Melissa kun muistat niin monen vuoden jälkeen. Hyvää vappua muuten kaikille jotka sattuvat tälle sivulle.
  Gffhg
 • editoi syyskuu 2020

  Käyttäjätunnuksesta ja rekisteröitymisestä

  Stumppi -sivuston sisällönhallintaohjelmistona on WordPress. Sen toiminnallisuudet ja muokkausmahdollisuudet ovat kytköksissä sekä ohjelmistoversioon että käyttöoikeuksiin. Kaikki esim. englanninkielisissä ohjeissa mainitut toiminnot eivät välttämättä ole käytössä meidän versiossamme. Esimerkiksi sähköpostiosoitetta ei voi profiilitiedoissaan vaihtaa, vaikka joissain ohjeissa niin mainitaan.

  Käyttäjätunnuksen muuttaminen ei valitettavasti tällä hetkellä ole mahdollista muuten kuin rekisteröitymällä ikään kuin uutena käyttäjänä stumppi.fi etusivun kautta rekisteröitymislomakkeen täyttämällä. Lomakkeen kaikki tietokentät ovat pakollisia (vaikka maininta siitä ikävä kyllä puuttuu näkymästä ->korjataan). Kannattaa siis täyttää kerralla, ettei joudu kirjaamaan salasanatietoja ym. useaan kertaan.

  Järjestelmässä jo käytössä olevaa sähköpostiosoitetta ei ohjeen mukaan voi käyttää uudestaan, vaan on otettava käyttöön uusi sp-osoite. Kun on rekisteröitynyt toivomallaan käyttäjätunnuksella ja uudella sähköpostiosoitteella, vanha profiili kannattanee poistaa. Mahdollisen vanhan profiilin poiston voi ainakin toistaiseksi tehdä vain Stumppi tiimi (=käyttöoikeuksiin liittyvää).

  Selvitämme käyttäjätunnuksen muuttamisen mahdollisuutta ja yhteensopivuutta sivuston tekniseltä ylläpitäjältä, sillä nettiohjeiden mukaan tarkoitukseen on olemassa WordPress lisäosa Username Changer Plugin.

  Lisätietoa asiasta kiinnostuneille löytyy esim. seuraavilta sivuilta:
  https://themeisle.com/blog/change-wordpress-usernames/
  https://kinsta.com/knowledgebase/change-wordpress-username/

  -Terveisin Stumppi tiimi

  PÄIVITYS 10.9.2020 Käyttäjätunnuksen vaihtopyyntö profiilitiedoissa

  Nyt on mahdollista Stumppi.fi etusivulta omaan profiiliin kirjautuen pyytää profiilin muokkaus kohdasta käyttäjätunnuksen vaihtoa, mikäli se jostain syystä on tarpeen.

  Pyyntö tulee Stumpin työryhmäsähköpostiin, josta Stumppi tiimi käsittelee ne. Vaihto tehdään, mikäli toivottu uusi käyttäjätunnus on vapaana.

  Muista lopuksi klikata "tallenna" sivua alaspäin vierittäen!

 • editoi toukokuu 2020

  Banneri/ laskuri näkyviin

  Sivustomme käyttöohjeet ovat kieltämättä hiukan hajallaan. Parannusta asiaan kehitellään.

  Tässä vielä kertauksena ohje bannerin ja laskurin aktivoimiseksi omaan profiiliin:

  Mene www.stumppi.fi -etusivulta omaan profiiliin -> profiilitietojen muokkaus -> lisää tiedot tupakoinnin aloittamispäivästä, lopetuspäivästä jne. sekä valintasi mukaan rasti kohtiin "Näytä lopetuslaskuri sivuston profiilissa" sekä "Näytä lopetuslaskuri foorumin (=keskustelufoorumi) allekirjoituksissa". Bannerin värin voi valita kohdassa Lopetuslaskurin tyyli.

  Lopuksi muista päivittää tiedot sivunäkymässä eli tallentaa muutokset!

 • Oman profiilin eli tilin poisto Stumppi.fi -sivustolta ei ole mahdollista omatoimisesti/ vastaus tekniseltä ylläpidolta 5.5.2020. Jos haluaa kaikki profiilitietonsa eli koko tilinsä poistettavaksi, siitä pitää laittaa pyyntö Stumppi -tiimille esim. sähköpostitse Stumpin työryhmäsähköpostiin stumppi.tyoryhma@hengitysliitto.fi .

 • Laskuri ei jostain syystä hyväksy askin hintaa. Olen kokeillut pilkulla, pisteellä ja €-merkillä. Ei mene mikään noista läpi ja haluaisin oikean summan enkä pyöristää seuraavaan tasalukuun.
 • Ei hyväksy, itsekin olisin laittanyt 7,25€ mikä silloin oli askin hinta, kun lopetin. Älykännyyn esimerkiksi ilmainen smoke free, mikä laskee desimaalit ja kertoo vähän kehon muutoksista siinä sivussa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.