Kesäkuussa 2018 lopettaneet

Hei,

Löytyykö muita kesäkuussa lopettaneita? Kertokaa miten teillä menee!

Itsellä lopettaminen ollut vakavasti mielessä jo 4v, ja nyt on menossa vuoden sisällä kolmas lopetusyritys. Aiemmat yritykset kaatuneet tyypilliseen addiktin rationalisointiin, että eihän se yksi haittaa kun on näinkin pitkään oltu ilman, tai tupakoinnin ”oikeutukseen” kun on tullut stressaava elämäntilanne.

Aiemmista lopetusyrityksistä on jäänyt nöyryys tätä kammottavaa riippuvuutta kohtaan, mutta myös pelko siitä, että tämäkin hyvä startti hiipuu yksittäisenä heikkona hetkenä tapahtuvaan retkahdukseen. Tullut yritettyä muokata omaa identiteettiä savuttomuuden suuntaan lukemalla tupakoinnin haittavaikutuksista ja tupakkateollisuuden keinoista houkutella yhä uusia addikteja tuottamaan heille tuloja. Tästä on ehkä ollut hieman apua nyt mutta mikä onkaan tilanne taas heikolla hetkellä? Tavoitteena toki pitää silloin mielessä kultainen sääntö ”ei koskaan henkostakaan”.

Takana on-off päivittäis- ja satunnaistupakointia 8v, nyt olen 23 ja tuntuu että on aika panna piste nuoruuden hölmöilyille. Viikko takana nikotiinittomuutta, ja motivaatio kova vihdoin irrottautua tästä ansasta lopullisesti.

Viestejä yhteensä

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.