Libidon kasvu

Heippa!

Nyt muutaman viikon polttamatta ja takana n. 20 vuotta körssittelyä. Lopetin itselleni tyypilliseen tapaan eli päätöstä kehiteltiin 10v, mutta lopetus tehtiin heti kerralla poikki:)
Noin viikon jälkeen alkoi kehittyä sitten kummallinen vaiva. Libidon kasvu ja on ollut huimaa. Aluksi oli ihan hauskaakin, mutta nyt tosiaan mennyt siihen pisteeseen, että välillä ei pysty edes nukkumaan ajatuksilta. Mikään ei tunnu auttavan asiaan, enkä nyt osaa liittää tätä mihinkään muuhun asiaan kuin tuohon lopetukseen. Yrittänyt kuuklata aihetta, mutta lähinnä löytänyt tietoa fyysisestä suorituskyvyn paranemisesta. Onko kukaan muu kärsinyt ko. "vaivasta"? Kestääkö loputtomiin vai rauhoittuuko miäs vielä?

Viestejä yhteensä

 • ei täällä vanhoissa viesteissä oo osunu kyseistä propleemaa. ja itsellä champix joka ei tota ainakaan lisää. jos se onkin joku vastareaktio riippuvuudesta toiseen...kuha heitin jonku vaa
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Luultavasti voisi johtua niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin verenkierron elpymisestä. Joskus vuosikymmen sitten joku nuori mies kertoi vastaavaa.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Minulla libido lopahti totaalisesti tupakin polton lopettamisesta. Toimii se näinkin päin.

 • No ei tossa verenkierto puolella mitään hätää ole ollut, mutta tosiaan tekee jatkuvasti niin kovaa mieli että haittaa normi elämää. Tiedän että kuulostaa typerältä, mutta tää ei oikeesti ole yhtään enää hauskaa. Ihan kuin tupakanhimo olis vähän vinksahtanut toiseen suuntaan. Haittaa jo yöunia
 • No, jokaisella on vieroitusoireensa. En ole tämän vajaan kuuden vuoden aikana koskaan kuullut moisesta. Moni olisi ehkä ollut valmis vaihtokauppaan.

 • Niin no... Onhan se tietysti näkemys sekin.
 • En itselläni mitään halun lisääntymistä ole huomannut, mutta on mukava huomata että jotain tapahtuu, kun nyt jo viikon on saanut aamulla herätä "teltasta" :)
  On meinaan ollu jo pari vuotta melko hiljasta.

  Savukointi loppui 18. 1. 2020

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.