Migreeni kohtaus

onko muille tullut? Sain aamuyöllä ja semmoinen, että lääkkeet ei auttaneet, siis ne mitä on. Joten kun savuttelin muutaman tupakan, se ohittui vasta sillä. Tosin tästä jatkan edelleen kuitenkin vaikka repsu tulikin tuon takia. Mietin että auttaako lääkärin määräämät mömmöt vierareihin jos tuo vielä uusii taas? Kokemuksia?

Viestejä yhteensä

  • En muista, että täällä olisi aikaisemmin liitetty migreeniä lopetukseen. Eikös migreeniin ole olemassa omat täsmälääkkeet.

  • Kyllä mulla se pää tuppaa paukahtamaan helkkarin kipeäksi lopettamisen yhteydessä, mutta siitä vaan sitkoillaan yli. Mites annemaa, kun en nyt muista, olitko se sinä joka lopetti myös kahvinjuonnin? Sekin tekee mulla päänsärkyä jossei kahvia saa..
  • Migreeni on ymmärtääkseni ihan jotain muuta kuin tavallinen "Burana"-särky.

  • Tätähän se vko on ja itteeni kiusaa molemmat.. toki itelläni migreeni ei hirveemmin eroo päänsärystä.
  • Mulla on migreeniä, ja vähän yli kuukausi lopettamisesta tuli poikkeuksellisen paha migreenikohtaus, johon lääkkeet ei tepsineet, ja joka kesti normaalia kauemmin. Oireiltaan ihan tuttu, mutta vain pahempi kuin ennen. Ei ole onneksi tullut toista kertaa ainakaan vielä (nyt 4½ kk). Verenpaine oli samoihin aikoihin koholla - liittyneekö siihen?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.