Köydenvetoa minä vastaan tupakka

Polttaa vaiko enkö polta, pyörii tämmöinen mielessä kokoajan jo ainakin kolmatta kuukautta. Sytytän tupakan ja muutaman imaisun jälkeen sen sitten jo sammutan. Jokin on muuttunut että ei maistu kokonainen savuke, eikä edes puolikas. Välillä jokunen päivä meni ilman. Jokin minussa haluaa voittaa tämän iselleni, vaikka tapa on kyllä tiukassa. Ehkä joku kerta vaan pelkästään jätän ne sitten ostamatta. Ehkä tuossa loman aikana olisi hyvä sauma. Saa haaveilla ja pitää ehdottomasti yrittää taas. Olisi niin ihanaa onnistua tässä!

Viestejä yhteensä

  • Tiedän tunteen, annemaa. Onneksi tavan tilalle voi aina keksiä uuden tavan. :) Kannattaa myös pohtia missä tilanteissa polttaa ja keksiä jotain uutta näihin tilanteisiin tai sitten vältellä näitä tilanteita jos mahdollista. Kannattaa myös miettiä millainen riippuvuus on kyseessä, onko se tapa-, fyysinen-, sosiaalinen- vai henkinen riippuvuus. Tsemppiä nyt vaan, se on aina hyvä merkki ettei edes huoli sitä tupakkaa polttaa. :)
  • sain pahan kivun käsiini, kiertäjäkalvosin oireilee ja samoin selkä, joten tupakkaa onkin kulunut nyt enemmän, mutta nyt taas pohdin uudestaan lopettamista, lääkäri kehoitti, pyysin lääkereseptin, Saa nähdä että miten käy tämän kanssa. Tavan tilalle uusi keksitty eli neulominen yms.. minua myös hirvittää paljon lihoaminen sillä siihenkään ei enää olisi varaa koska ylipainoa on tosi paljon. Mutta, kaipa tupakka on se suurin paha kuitenkin koska sairauksiakin jo kertynyt jokunen

  • "Jokusia" sairauksia on minullekin kertynyt. Keuhkolääkäri kysyi minulta viime syksynä, miten on tupakoinnin kanssa. Vastasin, että 5,5 vuotta on mennyt ilman, siihen hän sanoi; "Emme nyt juttelisi tässä, jos olisit vielä jatkanut".

  • Kiertäjäkalvosimen ongelmat ovat ikäviä ja Suomessa niiden hoidosta ei tunnu ymmärtävän mitään fyssarit eivätkä lääkärit. Älysin itse mennä sen ongelman kanssa "oikealle" thaihierojalle, oli kotimaista alkuperää mutta opiskellut alaa Thaimaassa 7 vuotta. Yksi pieni painallus kyynärpään liepeille ja ongelma oli poissa ja pysyikin poissa vuosia. Kyseessä oli joku ihme meridiaanien painelu. Jos thaihieronnan taitajia ei löydy myös akupunktio tai - painanta saattaa olla avuksi, siinäkin puuhastellaan meridiaanien parissa. Yritän siis sanoa että rööki ei hoida tätä ikävää vaivaa vaan ihan jotkut muut jutut. Kiinalaiset hoidot saattavat tukea hyvin myös muiden sairauksien kanssa ja monet lääkärit hyväksyvät ne tieteellisen hoidon rinnalle.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.