Pahin natsi

Moro,
te kaikki kanssa elävät ja muutaman hetken tupakitta olleet. Oletteko te huomanneet olevanne se pahin mahdollinen natsi, mitä tulee persooniin, jotka yrittävät tehdä vielä tupakoivien elämästä vaikeampaa?
Itse on huomannut haistavani tupakan jäljet jo kauempaa, kuin myös osaan kehoitella niin tuttuja kuin tuntemattomia lopettamaan röökaamisen.
Huono ja halpa tupakka niin tupakissa kuin piipussa on karsea katku. Kalliimpi sikari omaa edelleen hyvääkin tuoksua... tuolla yritin persutella itselleni, että voisin loman kunniaksi polttaa yhden cohiban, mutta yksi vahinko henkonen ja juma......, että teki pahaa. Ton jos nyt muistas lopun ikää.

Reilu 30 v meni tukiessa tupakkateollisuutta ja pidettyä turhia tupakkataukoja. Monet asiat onnistu paremmin ilman tupakkaa, seksikin ;-)

Viestejä yhteensä

  • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
    Tapasin viime viikolla ystävättäreni, jonka kanssa opettelin polttamaan 14-15-vuotiaana. 4 vuotta sit oltiin yhdessä Italian matkallakin, mutta en puhunut hänelle mitään polttamisesta. Nyt olimme lounaalla ja vähän terassillakin. Hänen miehensä joutui lopettamaan verisuonien takia, mut hän polttaa edelleen. Vähentänyt kuulemma. Kerroin hänelle Stumpista ja erilaisista tavoista lopettaa, mutta tais mennä kuin vesi hanhen selästä. En patistanut häntä lopettamaan kuitenkaan. Tapaamme harvoin, joten minua ei oikeasti liikuta se, polttaako hän vai ei.
    40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

  • En ole ruvennut matkasaarnaajaksi. Yritän kiertää kaikki itseään täynnä olevat julistajat kaukaa.

  • Niin, moralisointi tahtoo usein herättää vain voimakkaan vastareaktion, enkä kyllä ainakaan itse koe olevani positiossa, mistä voisin ketään ojentaa. Tietysti jos jotakuta kiinnostaa tieto lopettamisesta, voi esim. stumppiin ohjata.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.