Kauanko tää olo kestää?

Heips! Olen ollut polttamatta nyt noin 2 viikkoa. Hyviä puolia on se, että verenkierto on parantunut, hengitys kulkee paremmin jne. Mutta mutta, hirveän väsynyt olen, tuntuu, ettei ajatukset pysy kasassa, jopa ahdistuksen omaisia tuntemuksia. Millaisia oireita muilla on ollut? Kauanko kestänyt?

Viestejä yhteensä

 • Tupakassa kun on niin monenlaisia aineita, niin myös jotain, mikä vaikuttaa mielialaan. Ainakin näin olen ymmärtänyt. Nämä kuvaamasi oireet kuuluvat vierotusoireisiin ja menevät ohi vähän yksilöllisesti. Itselläni kesti n. kuukauden sellainen alavire, väsymys ja keskittymisvaikeudet.
  Mutta kaikesta selviää! Päivä kerrallaan ja joskus tunti kerrallaan. Ja ne olot loppuvat kyllä :)
  Nyt kun 2kk lähestyy, ei ole mitään oloja enää ollut pitkään aikaan. Tai on sittenkin, onnellinen ja tyytyväinen :)

 • Öh tuota..eivät ne lopu vaan niiden kanssa oppii elämään. Vitsi vitsi, kai ne joskus loppuvat mutta itselleni väsymys ja hölmöily ovat pysyvää olotilaa tupakasta riippumatta eli en oikeasti osaa sanoa mitään järkevää kysymykseen.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kaikki oireet loppuu kyllä. Usko pois. Uskoa ja luottaa kannattaakin, että kaikesta selviää.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Mulla on ollut myös kaverina hirmuinen väsymys... nukun pitempiä öitä kuin ennen mutta silti voi keskellä päivää iskeä semmoinen uneliaisuuskohtaus että jos silmät kiinni laittais niin nukahtais heti. Uupumuskohtaus suorastaan. Ja mikään määrä kahvia ei auta. Nyt ihan viime päivinä olen kiinnittänyt huomiota siihen että se väsyneisyys alkaa väistyä, eli tässä kun 6 kk lopettamisesta alkaa lähestyä. Nyt jos väsyttää, se tuntuu semmoiselta normaalilta eikä sellaiselta että meinaa vajota koomaan :)

 • Minulla oli toisin, unettomuus oli pitkään vaivana. Hyvää nukkujaa minusta ei tule varmaan koskaan, mutta se alkuaikojen tila on väistynyt. Minulla esim. kesä- talviaikojen muutos tunnu missään.

 • siinä menee 1.tunti-1päivä. sit iskee vieroitus oireet. ja niiden kesto tai voimakkuus riippuu sinusta. nyrkkisääntö on abaut 1-2 viikkoa. ja sen jälkeen se pitäis olla vaan psyykkistä. mikä voi olla yhtä kovaa tai kovempaa kuin fyysinen. mutta sinä voit huijata halujasi. syö vaikka porkkanaa äläkä karkkia. liikunta. koita vältää niitä tilanteita missä vedit ennen kessua. tietysti tämä kaikki on vaan ohjeita tai neuvoja. sinä itse päätät vedätkö kessun vai et. äläkäkä luovuta vaikka lipsahdat.

 • hyvä kun itse jakaa neuvoja. ja nyt iski aiwan tajuton kessun himo.

 • Mulla noin kuukauden kohdalla tasoittu olot siedettäviksi, mahavaivat ja unet normalisoitui aikalailla, tähän kaikkeen auttoi terveelliset elämäntavat, liikunta ja ei alkoholia. Pikkuhiljaa olen ottanut lisätavotteita mukaan tähän eloon. Tupakkaa ei ole tehnyt mieli juurikaan lopettamisen jälkeen. Väsymys painaa kuitenkin välillä, johtuuko sit pimeästä vai lopettamisesta.
 • Komppaan edellisiä, 2 viikkoa oli ihan perseestä mutta koko ajan helpotti loppua kohden.
  Kun tuo 2 viikkoa kestää niin seuraavat 2 viikkoa menee jo paljon kevyemmin jne..

  Itse jätin oluen suosiolla pois alkuvaiheessa ja muutenkin pidättäydyin juomisesta. Oli helpompi hallita itseään näin toimien. Kun tuon ekan 4 viikkoa taisteli niin sitten alkoi helpottaa tasaisesti.
  Joitain kertoja näin unta että poltin ja aivan kamala morkkis herättyäni ;) Lopun viimen sitä oikein ihmettelin että miten hitosssa en lopettanut aiemmin?? Kun oli toki yrittänyt useasti aiemmin huonoin tuloksin. Nyt siitä hetkestä kun lopetin on jo yli 10 vuotta. Jokus sitä ajatteli että pääsenkö itse siihen koskaan mihin muut oli päässeet ja oli hieno fiilis huomata että minäkin siihen pystyin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.