Pelottaako ketään koronavirus

Itseäni ainakin pelottaa kun on kuitenkin polttanut

Viestejä yhteensä

 • Juttelin asiasta lääkärini kanssa ja hän oli sitä mieltä että jo kahdessa viikossa keuhkot puhdistuvat, ja tilanne helpottuu koronan suhteen verrattuna siihen että vielä polttaisi

 • Eipä juuri pelota, vähän mietityttää työn puolesta tuleeko lomautuksia.
 • Itselleni vaikutti sen verran että oli täysin ainoa syy lopettaa tupakointi. Nyt sitten kohta 9 päivää ilman oltu. Vielä hiukan matkaa siihen kahteen viikkoon. Vaikka epäilen että jokainen hetki ilman savua on aina eteenpäin.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Ehdottomasti on jokainen savuton päivä eteenpäin. Aika rupeaa kyllä sunkin savutyomuuajan kanssa juoksemaan nopeammin, alkuvaihe on vaan niin hidas. Tulee jatkossa paljon muitakin positiivisia muutoksia ja rahankin säästöä. Mutta ymmärrän kyllä polttavan ihmisen korona-pelon.
  Hurjalta kuulostaa ne keuhkovauriot, mitä korona-virus aiheuttaa. Yritetään säilyä terveenä ja savuttomana.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Mielestäni ei koronasta ole annettu tarpeeksi uhkaavaa tietoa koska ihmiset eivät ota tosissaan. Tosin jos ei ole nettilukija kuten mummoni 90 vee niin aika vähän paikallislehdessä mitään sen tarkemmin lukenut taudinkuvasta ja pysyvistä vaurioista yms
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi maaliskuu 2020
  Ei ole kerrottu, et jäis pysyviä vaurioita keuhkoihin. Mietin, et kuinka ei, kun se jo sairastaessa aiheuttaa niin pahat. Siis niille, jotka alkavät kärsiä siitä ards-oireesta. Kaikkihan ei ala.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Muo pelottaa, poltin niin kauan että keuhkot on muutenkin huonot vaikka mitään oireita ole. Jos sairastun ja selviän taudista niin uskompa että loppuikäni on hengityksen kanssa ongelmia.

  Mun ei ole pakko polttaa!

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.