Naiset! Kauneus?

Heippa te tupakoinnin lopettaneet naiset, ja miksei miehetkin ;) Oletteko huomanneet kaunistuneenne kun lopetitte tupakoinnin? Tärkeä kysymys :) ja motivoiva myös, jos tässä voisi vielä odottaa kaunistumistakin :) kun myrkyt häviää elimistöstä. Että onko iho kuulaampi, tai mitä muita merkkejä olette huomanneet? Olen jo aika vanha, yli 50v, joten ihmeitä tuskin tapahtuu edes kylmän kahvin voimalla :) enkä kahvia edes juo. Ulkoilu tulee lisääntymään muutenkin, joten sitä kautta myös hapetusta koko akalle :D :D

Viestejä yhteensä

 • En nyt ihan usko, että se ulkoinen kauneus on ainoa syy lopettaa, mutta toki silmäpussit pienenee tai katoaa olemattomiin, iho paranee ja hampaat pysyy paremmin suussa :) Väriä tulee kasvoille, yms... Iällä ei ole mitään merkitystä savuttomalle elämälle, aina kannattaa yrittää!

 • Juu, ei se olekaan ensisijainen syy, mutta olisi mukava bonus ;)

 • Työkaveri sanoi puolen vuoden kohdilla että näytän paremmalta...No sanoin että varmaan lisäkilot vaikuttaa...
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Parempi väri kasvoille, luonnonpunaiset posket helpommin. Pintaverenkierron paraneminen sen teki. Sormet ja kynnet ei kellastu, eikä hampaat.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Juu on tullut huomattua saunan jälkeen että on väriä naamassa ...ei vaan tupakoidessa ollut vaikka kuinka olis löylytellyt..
 • Ainakin osa pikkurypyistä katosi johonkin, syytin siitä lihomista :D. Hiukset kasvoivat sitä vauhtia että lyhyestä mallista piti luopua ja antaa sen kasvaa ponnaripituuteen. Huomasin myös että hampaat ovatkin valkoiset eikä keltaiset. Tietysti myös raikkaus vaatteissa ja huiveissa tuo omaa lisäänsä. Polkkatukalla ja jenkkakahvoilla siis mennään eteenpäin, myös 55+
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Hehee KP, itsekin sanoin ulkonäköni kehujille, et kannattaa syödä ryppynsä siliäksi. :D
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Näin se on, en ole oikeastaan koskaan syönyt mitenkään kevyesti vaan kiskon porsasta lärvi läskissä mutta tupakoinnin lopettamisen myötä ne laardit jäivät ensimmäistä kertaa vyötärölle ja vähän muuallekin. Nyt painon nousu on pysähtynyt, muutama kilo jäi asumaan, ehkä jotain 3-4 kiloa. Olen joskus painanut saman verran, silloin lihasmassa oli suurempi kun asuin omakotitalossa, kolan täysi suojalunta ei maaliskuussa enää painanut paljoa.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Ruumiillinen työ olis hyväksi ihmiselle. Ei meitä ole luotu lojumaan. Ite istuin lähes 50 vuotta töissä ja koulussa. Ja kotonakin. Selkäni muistaa sen ikuisesti.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Hihi! Olen ollut erilaisissa ruumiillisissa töissä nyt yli 40 vuotta, selkäni ei tule olemaan kunnossa enää koskaan. Fyssarini mukaan se olisi jo romahtanut jos olisin tehnyt istumatyötä sen ajan. Jonkin tyyppinen lievä skolioosi.
  Kaunistuminen ei ole ulottunut käsiin, ovat karmeassa kunnossa miljoonan pesun ja desittämisen jälkeen. Vielä meni jälleen kerran peukalon kynsi päreiksi :#
 • Voi kun te ootte ihania. En minä enkä muutkaan mun mielestä lopeta sen takia et tulis kauniimmaks tai pelkäis parii kolmee-neljää lisäkiloa. Tää on kokonaisvaltainen juttu. Zemiä kaikille.
 • Tiina57 en minäkään kauneuden takia lopettanut, vaan kun sairaus iski. Pakko lopettaa kun oli hengen lähtö lähellä. Enkä ole kaunistunut yhtään vaikka kohta kolme kuukautta savuitta. Päin vastoin, rumuus senku lisii :s

 • Itsellä ainakin on joka kerta lopettamisen jälkeen viikon tai parin päästä iho muuttunut paljon kuulaammaksi.
 • Piti oikein käydä peilin edessä katsomassa, ja ihan totta, niin kuin petterik mainitsi, näyttäis kuin silmäpussit ei olis enää ihan yhtä päällekäyvät kuin silloin ennen! Muuten en ole päässyt nauttimaan kaunistumiskokemuksista, vaan ihoni muuttui lopettamisen myötä ärtyneeksi ja vähän liian herkäksi. Terveen punaposkisuuden sijaan nenän molemmilla puolilla on äkäisen punaiset kutiavat läntit. No onneksi meikkivoide on keksitty... Oli pakko ruveta käymään kosmetologilla kun en ole koskaan aiemmin joutunut kiinnittämään naamaan kauheasti mitään huomiota. Punoitus, kutina ja kummallinen ihon paksuuntuminen poskissa on kyllä saanut kosmetologinkin vähän ymmälleen, ja hänpä suosittelikin että jos joskus poikkean ihotautilääkärillä voisin kysäistä onko tällaisella olotilalla oikein joku nimikin. Onnittelut kaikille heleäihoisille!

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko

  Kauneus ei ole etusijalla kun 50+ ikäisenä lopettaa. Mutta, mutta, omenaposket sain. No, siis varmaan jotain couperosaa on alla, mut eivät ne suonet näy. Parempi väri siis iholla. Silmät kirkkaammat ja sormista lähti nikotiinivärjäymät, hampaistakin. Veri kiertä kaikkiaan paremmin.

  Enemmän hyötyä sit vielä, kun jouduin leikkauksiin. Tekoniveleitä useampia, sappi ja umppari. Kaikissa paikoissa niin nukutuslääkäri kuin kirurgikin kiittelivät lopettamisesta. Nukuttaminen on riskittömämpää, kun ei limaa työnny putkiin, paraneminen on paljon nopeampaa kun veret kiertävät. Kylmistä jaloista en kokonaan päässyt eroon. Sormet olleet aina lämpimät.

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.