Vastaa hyvin lyhyeen palautekyselyyn Stumpista, kiitos!

Vastaathan oheiseen hyvin lyhyeen kyselyyn Stumppi -neuvonnasta ja -sivustosta, kiitos!
Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti.

Palautteesi on meille merkityksellistä ja tärkeää neuvonnan ja sivuston ylläpitämiseen varsinkin, kun hankehakemus STEA:lle* on taas ajankohtainen syyskuussa 2020.

*Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) on sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva itsenäinen valtionapuviranomainen. STEA vastaa osaltaan siitä, että Veikkauksen tuottoja käytetään tulokselliseen kansalaisjärjestöjen toimintaan. https://www.stea.fi/

Viestejä yhteensä

 • Hyvät kanssalopettajat. Tämä ei ole maksettu mainos.

  Olen seurannut omien työkuvioideni takia STEA-rahoituksia ja niiden tulevaisuutta. Lisääntyvässä määrin STEA haluaa "kovaa dataa" päätöstensä tueksi, kun suunnittelevat rahoituksia. Käytön aktiivisuus on varmaankin mukana myös Stumpin mittareissa mutta niin on varmaankin myös käyttäjien kokema hyöty.

  En väitä, että juuri Stumpin toimintaa oltaisiin ajamassa alas, mutta rahapelituottojen vähentyessä kilpailu euroista kiristyy. Kaikkien rahoitusta hakevien pitää pystyä osoittamaan palvelun tulokset ja vaikuttavuus.

  Me lopettajat emme pysty paljoa vaikuttamaan STEA:n rahoituspäätöksiin. Mutta tähän kyselyyn vastaaminen on meidän pieni mahdollisuus osoittaa, että Stumppia tarvitaan <3

  Ei ole niin pahaa päivää, etteikö sitä tupakalla voisi pahentaa.
 • Kiitos kannustamisesta vastaamaan @Rontti26 ja kiitos kaikille, jotka vastaavat kyselyyn. Palautetieto on meille todella tärkeää. Ideat ja kehitysehdotukset otamme huomioon ja toteutamme sen mukaan kuin on vuosibudjetin rajoissa mahdollista. Kiitos kaikista niistäkin!

  Tässä hiukan Google Analytics seurantatietoja Stumpista:

  Stumppi.fi 1.1.-25.8.2020 käyttäjät 174 184, istunnot 372 858
  Stumpin keskustelupalsta käyttäjät 43 398, istunnot 98 350

  Stumppi sivustolle rekisteröityneitä (ei sisällä admin käyttäjiä) 10 028

  Terveisin,
  Stumppi tiimi

 • Eipä kestä :smile:
  Kiitos seurantatiedoista! Aika paljon meitä täällä on. Istunnot tosin taitavat pitkälti keskittyä pienempään käyttäjäkuntaan. Itse ainakin käyn parhaimmillaan (vai pahimmillaan ;) ) useita kertoja päivässä.

  Ei ole niin pahaa päivää, etteikö sitä tupakalla voisi pahentaa.
 • Vastasin kyselyyn. Stumppi on ehkä parhain apukeino mielitekojen tullessa. Niitä ei välttämättä edes korvsushoitotuotteet vie pois. Enemmän on kokemusta keskustelufoorumista. Täytyy tunnustaa etten ole stumpin etusivulla käynyt kuin kerran profiilin luomisen jälkeen . Foorumi on tärkein ja siksi ylläpidon kannattaa keskustelu foorumiinkin tehdä aloituksia tärkeistä jutuista
  Lopetin tupakoinnin 4.2.2021 motto: parempi kuolla seisaaltaan kuin elää polvillaan tupakalle.
 • Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Kysely on nyt jonkin aikaa tauolla.
  Palautetta on silti jatkuvasti mahdollista antaa esimerkiksi stumppi.fi etusivun alaosassa olevia linkkejä käyttäen.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.