Sähkötupakoista

Lekuri teilasi täysin sähkötupakan .Lopettamiseen tuntuu että tarvis olla kuitenkin joku röökin tyyppinen mikä tavallaan korvaisi sitä psyykkistä puolta ja tekemisen pulaa.
Sähkötupakoita tai sen tyyppisiä myydään ilman nikotiiniakin.Onko nämä myös lääkäreiden luokiteltuna vaarallisia?Jopa vaarallisempia kuin se tupakka?

Viestejä yhteensä

  • En tiedä, onko kukaan onnistunut lopettamaan sähkösavukkeella. Itse ainakin, kun töissä sitä polttaessani käytin, niin kotoa päästyä sai kiskoa pari röökiä sitä "aitoa"... Terveellisyyteen en osaa sanoa, mutta se kohu, missä keuhkot olivat tärveltyneet ihan täysin johtui muistaakseni E-vitamiiniasetaattiöjljystä, joka on tasoittanut kannabiksen THCn imeytymistä. Se tupakoinnin tapa ei tavallaan rikkoonnu, jos käy sähkösavuketta polttamassa samaan tahtiin :#

  • MelisaMelisa Espoon etelärannikko

    Tämä juuri, mitä Petterik mainitsee. Sama käden liikkeet ja muutkin maneerit. Muilla esim. nikotiinikorvaustuotteilla (inhalaattoria lukuunottamatta) on se hyvä puoli, ettei siinä tehdä samoja liikkeitä kuin tupakoidessa. Usein tapariippuvuus onpitkän päälle suurempi kuin nikotiiniriippuvuus.

    40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.