Ahdistus, tykytys, tärinä, apuja

Hei apuja näihin, nyt 4 päivää takana ja jatkuvaa tykytystä, pulssin sahaamista 70-130 ja paineet seilaa 100/70 josta jopa 140/95. Yöheräilyä paniikkiin ja tärinään. Miten nää menu teillä ohi? Aloitin nikotiinikirvauksen vasta 3 päivänä jotta paineet ja tykytteet tasoittui edes vähän.

Viestejä yhteensä

  • Näkyy näköjään olotila kirjoituksestakin sujuvasti. Eli siis neljättä päivää ilman tupakkaa, ja nämä hullut oireet alkoi vasta kolmantena päivänä. Pelkään hemmetisti jotain, normaaleista arjen kolinoista heti sydän kurkussa. Nytkin tasoittelen pelkoheräämistä nikotiinikorvauksella joka poisti tärinän ja elohiiren tunteen sisuskaluista tuntumasta ja korvista kuulumasta. Taustallani ollut vuosikausia ahdistushäiriö mutta se onkin jännää että tämä ahdistus on ihan toisenlaista kuin niissä normaaleissa ahdistuskohtauksissa, sama lääkitys vaikuttaa kyllä rauhoittavan mutta luomukeinot kiinnostaisi enemmän kun en tykkää monesti päivässä noita rauhoittavia syödä kun tähän asti ottanut vain tarvittaessa viikkojen-kuukausien välein.
  • editoi maaliskuu 2021
    Moi! En osaa valitettavasti sanoa milloin tuollaiset oireet helpotti kun itsellä ei ole ollut, mutta jos veikata pitää niin helpottavat varmaankin 2 viikon aikana kun nikotiinin jättää. Fyysiset vieroitusoireet häviävät keskimäärin tuon ajan sisällä. Toki jokainen lopettamistarina on yksilöllinen ja ne eivät noudata samaa kaavaa.

    Tsemppiä!
  • Kiitos viestistäsi! Olen kaivellut foorumia ja yrittänyt ottaa yhteyttä kirjoittajiin jotka ovat kertoneet saman tyyppisistä oireista, mutta ikävä kyllä eivät vaikuta täällä enää aktiivisina olevan. Terveyskeskuksestakin yritin perjantaina kysyä neuvoja muttei tarjottu muuta tukea kuin sanottiin "jaa" ja kehoitettiin ottamaan kipulääkettä jos sattuu ja rauhoittavaa jos ahdistaa.

    Ei kukaan tuttavanikaan tunnu ymmärtävän tilannetta, kun olo on kuin tulisilla hiilillä ja sisuskaluja korventaa milloin mikäkin polte ja kehon osia vihloo ja särkee vuorotellen. Tuntuu että tuntemani muut on lopettaneet tosta vaan eikä mitään oiretta päälle. Itse en uskalla edes kahvia juoda enää kun se lisää tykytystä pahemmaksi.
  • Käy hei huutelee tuonne maaliskuun ja helmikuun 2021 lopettajiin että onko siellä kokemusta tämmösestä? Ilkee tilanne jos tuntuu että ei oikein meinaa saada ymmärrystä tai apua :disappointed: Uskon kyllä että nuo on ohimeneviä asioita, mutta laiha lohtu tässä kohtaa kun ei ole mitään millä helpottaa oloasi juuri nyt
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.