Rytmihäiriöt lopettamisesta

Hei. Tein ns. Kylmät kalkkunat ja lopetin kerralla tupakoinnin. Taustalla monta yritystä mutta vasta nyt tahdonvoima kohdillaan. Tupakkaa palannut aski päivässä vuosikymmenen verran. Nyt neljäs päivä ilman nikotiinia ja saman verran kestäneet oudot oireet. On unettomuutta, levottomuutta, pääkipua mutta inhottavin oire selvästi: rytmihäiriöt. Syke tuntuu nielussa asti kun yritän nukahtaa. Vaivun kuin horrokseen, meinaan nukahtaa kunnes sydän muljahtelee ja herään. En tiedä onko tämä ahdistusta vai mitä. Onko muilla kokemusta vastaavasta? Milloin loppuu?

Viestejä yhteensä

  • Moi jyke91!Kuvailemasi oireet ihan normaaleja lukuunottamatta niitä rytmihäiriöitä.Kuulostaa siltä että sun kannattaa nyt konsultoida lääkäriä tai sairaanhoitajaa.Tai apteekin henkilökuntaa.Ettei satu mitään vakavaa.Muuten loistava päätös lopettaminen!Tsemppiä taisteluun!
  • Minulla on kans, lääke on siihen ennestään. Heräsin kun sydän just lyö hitaasti.

  • Höh, tosi ikäviä tuommoiset oireet. Ja epäreiluja! Itselleni kävi päinvastoin: rytmihäiriöt hävisivät kun lopetin polttamisen. Ja muutenkin on ollu helpompi olla, verenpaineet laski jne.
    Mutta sun kannattaa varmaan kysyä asiasta lääkäriltä! Tsemppiä, toivottavasti häiriöt hellittää.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.