Champix

Meinaa iskeä hätä, tänään loppuu Champixin ensimmäinen kuuri ja kävi huono tuuri, toinen kuuri loppu joka apteekista! Myöskin alotuspakkaukset. Olin niin luottanut tähän lääkkeen tuomaan "tukiverkkoon" kun eka kuuri lopetti tupakoinnin kuin seinään, nyt pitäisi ihan tahdonvoimalla pärjätä. En tiedä, kovasti tsemppejä kaipaisin jatkaa tätä kahden viikon savuttomuutta, 15 vuotta tupakointia takana ilman minkäänlaista aiempaa lakkoa.

Viestejä yhteensä

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Ootko tutkinut nettiapteekeista, oiskos niissä?
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Koitin katsoa mut kaikissa sanotaan ei oota
 • Moi Freya ja tervetuloa joukkoon!Tupakoinnin lopetus on pelkkää tahdonvoimaa päivästä toiseen.Champix tai ei.Joten nyt psyykkaat itses lopetusmoodiin.käytä kaikki energia siihen eikä mistä sais lisää Champixia.Ilman niitä sun kuitenkin oltava.nikotiiniherkutteluun olemassa helpotusta mutta röökitapoihin sun keksittävä se oma juttu millä selviät :) Hurjasti tsemppiä ja taistelutahtoa B)
 • Niin, niitä tapojahan tässä on etsitty jo yli vuoden päivät, senpä takia harmittaa kun se oikeasti toimiva keino ei onnistukkaan. Mielestäni en kyllä missään kohdassa sanonut etsiväni hätä kädessä champixia lisää.
 • Enkä missään nimessä tarkottanut että juoksisitkaan hakemassa hätä kädessä :D vaan lähinnäkin just sitä että jos sitä ei nyt löydy niin olis joku juttu millä selvitä eteenpäin kunnes mahdollisesti saa lisää :/
 • Vähän off topic mut mihin toi champixin toiminta perustuu? Miten se niinku vaikuttaa… ihan uteliaisuudesta. Itse lopetin vaan nikopurkalla enkä oo lääkärissä koskaan ollu riippuvuuteni takia.

 • Kopioin tämän apteekin sivulta.
  Vaikutustapa:
  lievittää tupakanhimoa ja vieroitusoireita, vaikuttaa aivoissa nikotiinin tavoin, mutta heikommin, samanaikaisesti estää nikotiinin vaikutusta

  Ei se niin mene ettei jotenkin mene.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.