Syyskuussa 2022 lopettaneet

Paluumuuttajana vuoden takaa yritän lopetusta uudelleen. Käytössä nikotiinisuihke näin alkuun. Polttamani tupakan hinta nousi viime kuussa 80 centillä ja alkaa hinta tuntua jo melko suolaiselta. Klo 9.00 poltin viimeisen tupakan ja se maistui niin pirun pahalta. En ole nauttinut tupakoinnista pitkään aikaan. Tupakointi tuntuu hankalalta, joka vie vaan liian paljon elämästä iloja
Lopetin torstaina 1.9.2022 klo 9.00
«13

Viestejä yhteensä

 • siitä se lähtee, tsemppiä
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi syyskuu 1
  Tervetuloa tuomo! Nythän sit mennään päätyyn saakka, eiks vaan? :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • @melisa nyt aion onnistua.
  Lopetin torstaina 1.9.2022 klo 9.00
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Pidämme siitä huolen. B) Tiedät jo miten tämä menee. Visusti pysyt kanavalla. :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • @tuomo tsemppiä matkallesi, hyvän päätöksen oot tehnyt.
  21.8.2022 loppui tupakointi
 • Miten menee tuomo?

 • Varhaista Huomenta! Nukuin eilen koko päivän ja yönkin. Yötyö vaatii veronsa.
  Eilen lipsui, mutta illalla aloitin ryhtiliikkeen ja aamulla laitoin laastarin kiinni ja imeskelytabletin suuhun. Lievää mielitekoja, mutta hyvin ohitettavissa. Lähinnä sellaista nopeaa ajatusta että yhden vielä kärsii polttaa. Mutta ei, en polta.
  Eilen vähän vielä tärisytti se ojaanajo, mutta levon myötä mieli on tasaantunut. Onneksi lähdin heti ajamaan tapahtuman jälkeen ei jäänyt sen suurempaa traumaa ajamista kohtaan.
 • editoi syyskuu 3
  Hyvin menee. Suihke käytössä. Eilinen päivä meni nukkuessa. Tunsin itseni väsyneeksi. Nyt on hyvä aika lopettaa tupakointi kun big Brother alkaa sunnuntaina. Ei tule ongelmaa siitä mitä teen luppoaikana.
  Lopetin torstaina 1.9.2022 klo 9.00
 • Hyvä @tuomo :)
  21.8.2022 loppui tupakointi
 • Tervetuloa takaisin @tuomo!
 • Heippa! Ilmoittaudun syyskuun lopettajiin. Lopetin kesäkuussa kesäkuun lopettajissa. Nyt taas valitettavasti on palanut. Tupakka ei anna itselle mitään, joten yritetäänpä taas vaan. Tavoitteena ja toiveena haistaa ja nauttia kuulaista syysaamuista. :) Pitääpä nollata laskuri, mistä sen voikaan tehdä?
 • Hei!

  Ilmoittaudun kansssa syyskuussa lopettaviin! Tänään lähtee viimeinen tupakka ja huomenna alkaa savuton elämä!

  (Ekaa kertaa muuten täällä kirjoittelemassa. Mielenkiintoista nähdä miten tämä yhteisö toimii)
 • Heippa @jugilus84 :) Ainakin itse koen saaneeni täältä aina tukea sekä tsemppejä ja toki mikä tärkeinä, vertaistukea!
 • Nyt tsemppiä, eihän tää aina oo ollu ihan helppoo eikä varmaan tuu oleenkaan, mut 3kk päässy , ja jos meni pieleen niin uusiks vaan, ei masennuta

 • Tervetuloa @tuomo , @Kata_rina ja @jugilus84 !
  Aiotteko ihan luomuna mennä vai käytättekö korvaustuotteita?
  Itselläni oli käytössä nikotiinisuihke melkein 7kk ja niin vaan sitä nyt ollaan savuttomana ilman tupakkaa ja nikotiinia 28 vuoden sauhuttelun jälkeen.
  Kukaan ei olisi voinut uskoa ja vuosi sitten en minäkään, mutta niin se lopetuspäätös kypsyi yhtenä iltana ja yhtenä iltana olin varma, että nyt sen teen!
  Hankalaa ollut välillä, mutta on sen arvoista.
  Yskä loppunut, syke laskenut, maku - ja hajuaisti parantuneet, jaksan kävellä liukuportaat YLÖS (ei puhettakaan, että olisin ennen jaksanut) ja parasta: ei tarvitse koko ajan miettiä koska pääsee tupakalle, onko sitä tarpeeksi, onko rahaa, nouseeko hinta, haiseeko vaatteet, missä voi polttaa, mitä sanon lääkärille jne. Ahh!
  8.1.2022 klo 22 paloi viimeinen tupakka.
  3.8.2022 alkoi nikotiinittomuus.
 • Hei @Senninen ! Oma ajatukseni, on että lopettaisin luomuna. Muistan joskus kymmenen vuotta sitten käyttäneeni korvaustuotteita, mutta laastarit aiheuttivat iho-ongelmia ja purkan muistan aiheuttaneen erilaisia suolisto ja/tai närästysongelmia sekä kurkkukipua. Monet saavat todella suurta apua korvaustuotteista ja ajattelenkin, että ne ovat varmasti aivan ehdoton apu monelle pysyvän päätöksen takana. En tiedä olisiko markkinoilla jotain uusia tuotteita, jotka voisivat sopia.

  Tupakointitaustaa minulla on jo yli kymmenen vuotta, josta olen polttamatta ollut varmaan puolet. Olenkin siis onnistunut parhaimmillani olemaan yli kolme vuotta polttamatta. Nyt tupakoimatonta aikaa oli takana noin 1,5 vuotta, jonka jälkeen tänä kesänä aloin taas polttaa. Ongelmana ei ehkä niinkään ole lopettaminen vaan, tupakoimattona pysyminen. Yleensä lopettaminen ei niinkään aiheuta minulle suuria harmeja, päinvastoin olo on hyvä ja energinen. Mutta jokin henkinenkin riippuvuus on ilmeisemmin niin suuri, että tässä sitä taas ollaan. Lisäksi tupakointi aiheuttaa poikkeuksetta aina suuria harmeja ja nopeasti. Tupakoimattomana en sairastele laisin, vaan nyt päällä on ollut kestoflunssa, yskittää ja olo tuntuu nuutuneelta jo herätessä, syke on korkea ja olo kurja. Lisäksi häpeän polttamistani ja yritän salailla sitä. Aamuisin kuluu suhteettomasti aikaa, kun yritän päästä töihin "tuoksuttomana".

  Hyvää viikkoa ihan jokaisella :)

 • editoi syyskuu 5

  4.9.2022 lopetin polttamisen .Laastari ja suihke apuna

 • 4.9.2022 lopetin polttamisen . Laastari ja suihke apuna

 • @Taiga1973 miten menee? Mua vieläkin hirvittää sun kolarointi :(
  21.8.2022 loppui tupakointi
 • @Kata_rina mullaki ollu jo viikon ihme flunssa päällä, yli tukkoinen olo ja ihan kuin ois jatkuva krapula päällä.. eipä tee röökii mieli mut ois kiva ku huomais ne positiiviset asiat röökii lopetuksesta täs samalla, hajuaisti ei toimi ku nenä tulos ja kunto ihan perseestä täs flunssas ja ei auta buranaa eikä muutkaan pillerit, mutta näillä mennään
 • Moi @Pakoputki ! Reilusti toista viikkoa täälläkin, kunnon flunssa päällä. Olo on hyvin kuvailemasi. Vissiin liikkeellä flenssua. Kyllä se olo sieltä vielä kirkastuu ja hyväksi muuttuu! :)
 • @Kata_rina toivottavasti.. alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää tää paska olo. mutta tupakkaan en siitä huolimatta koske.
 • @Pakoputki varmasti paranet paremmin savuttomana, mieti kuinka tukkoinen olo jos vielä polttaisit tohon päälle..
  Meilläkin töissä flunssa-aalto, yli puolet saikulla! C-vitamiini poretabletteja nautiskelen aika paljon. Tervasta limaa irtoo edelleen mut keuhkot tuntuu jo monta kertaa laajemmilta kun vetää syvään henkeä.
  21.8.2022 loppui tupakointi
 • editoi syyskuu 7

  5 päivää aamulla polttamatta . 4 päivä oli tosi vaikea,mutta en polttanut

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Olet jo hyvässä alussa kuitenkin. Tsempit tähän päivään. :)
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Hei! Minäkin ilmoittaudun syyskuun lopettajiin. Kohta 1. viikko taputeltu, eikä ole tehnyt vielä heikkoakaan. Lähes 40 vuoden savuttelu takana ja totaali kyllästyminen koko hommaan. Tupakkaa ei oikeastaan tee mieli, kiitos suihkeen ja imeskelytablettien. Jotain kuitenkin tuntuu puuttuvan ja lievää masennusta ilmassa. Vähän, kuin olis parhaan kaverin menettänyt. Aikaisemmin en ole edes uskaltanut yrittää. Tsemppiä kaikille!

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Tervetuloa kaisumari! Itsekin lopetin 40 vuoden savuttelun jälkeen. Hienoa, et sulla menee hyvin. Kirjoittele olostas edistymisestäs usein, saat eniten irti siten Stumpista.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Ilmoittaudun mukaan, ekaa kertaa. Kivuttomat pari päivää takana. Olenkin tehnyt tarkkaa laskua tähän hetkeen. Vuoden ajan tein tupakoinnista itelleni epämukavaa ja polttaa sai vain kun kukaan ei nähnyt. Lopulta osoittautui niin hankalaksi tupakalle meno, että päätin ett nyt riittää. Tässä jaksa metsässä enää juosta piiloon tupakalle ja hävettää polttaa rahaa taivaan tuuliin. Mutta ei mennyt montaa tupakkaa enää päivässä. Jospa se ois nyt tässä.

  Oireina ei oo kun hetkellinen mielihalu, mutta ei viitsi lähteä tupakkaa ostamaan ja piiloon polttamaan. Nukuttaa hyvin ja olo mainio.
 • @kaisumari viikko takana, hyvä sä :) @Hoopo tollanen sääntö kuulostaa ihan ovelalta ja ymmärrän että meni hermo :lol:
  Tervetuloa stumppiin!
  21.8.2022 loppui tupakointi
 • @Hoopo mulla vähän samanlainen vuosi takana :) Enää ei ole juurikaan tupakkikavereita ollut ja tämä salassa tupakointi alkoi ottaa aivoon. Itse tupakkaa ei tee yhtään mieli. Stressaavissa tilanteissa tekisi mennä sinne nurkan taakse pakoon... Mutta kun muistuttaa itselleen, ettei se tupakka auta loppujen lopuksi yhtään ja nakkaa nikotiinipastillin huuleen, niin ohi sekin mieliteko menee.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.