Jos nyt onnistuis..

Eli nyt se on loppu tupakointi.

Sitä havahtuu tajuamaan ettei elämä kestä ikuisesti ja miksi sitä katselisi tupakan savulla verhoiltuna,kun voi nähdä kaiken selkeästi!

Tämän minun lopetus päätökseni takana nyt on suvussa esiintyvä sepelvaltimotauti mummolla,papalla(kuolleet infarktiin) ja nyt isällä joka joutuu syömään sydänlääkkeitä :(

Jos suinkin voin välttää sairauden niin teen sen ilo mielin ja paremmat mahdollisuudet siihen on tupakoimatta ja elämästä nauttien :D

Viestejä yhteensä

 • editoi syyskuu 2007
  Tsemppiä lopetukseen Inkku :thumbup:
  Jos tarpeeksi tahdot, pystyt siihen. Ja täällä voi sit käydä :twisted: "avautumassa" :twisted: jos meinaa viekkarit käydä ylitsepääsemättömiksi, ja tietty muutenkin täällä saapi norkoilla. :mrgreen:
  Tervetuloa porukkaan :D
 • Inkku78Inkku78 Harjavalta
  editoi syyskuu 2007
  Kiitos,kiitos.

  Eiköhän täällä tule norkoiltua...
 • KatjaKatja Helsinki
  editoi syyskuu 2007
  Mun puolesta myös tervetuloa ja tsemppiä tuleviin savuttomiin päiviin :):)
 • editoi syyskuu 2007
  :thumbup: :thumbup: :D :D
 • editoi syyskuu 2007
  Hyvään päätökseen tulit, etenkin kun suvussasi on sepelvaltimotautia. Tupakointi pahentaa vielä riskiä sairastumiseen ja kun suvussa esiintymistä on paljon, niin enemmän kuin erittäin todennäköistä olisi sinunkin sairastumisesi. Toivottavasti olet myös saanut ohjeet muuhunkin elämänhallintaan koskien sepelvaltimotaudin ehkäisyä! Meinaan tupakointi on vain yksi osa sitä...

  Ruokavalioremontti, painonhallinta ja säännöllinen liikunta! ;)
 • editoi syyskuu 2007
  Tervetuloa Inkku78 :PTerveys ennen kaikkea :P Tsemppiä :thumbup:
 • justinejustine treen:lähistö
  editoi syyskuu 2007
  onnittelut upeasta päätöksestä inkku :thumbup: onnistut sinä :-) kun muistat et tupakin himot lähtee ainoastaan kun on polttamatta riittävän pitkään ja et tupakki ei anna sulle mitään vie vain kaiken :cry: petollinen kaveri,sitä se vaan on :roll: :cry:
 • tuputupu Hyvinkää
  editoi syyskuu 2007
  :thumbup: :thumbup: Tsemppiä savuttomiin päiviin!!!(ja tunteihin ja minuutteihin näin alussa :)) :thumbup: :thumbup:
 • editoi syyskuu 2007

  Päätös tehty. Ensimmäinen Champix otettu aamulla. Jännittää ja vähän pelottaakin, pystynkö tähän..... Melkein 50 mittarissa ja noin 30 tupakoitua vuotta takana. Edessä ei saa olla enää yhtään! :?
 • editoi syyskuu 2007
  Edessä on vain yksi tupakka: se jota sinä et sytytä! Kunhan pidät vain joka päivä huolen siitä, että et polta ainuttakaan ja kunhan muistat joka ilta onnitella itseäsi päihitetyistä tupakanhimoista, niin aika alkaa tulla avuksi. Ajan oloon nimittäin kerkiät tottua tilanteisiin ilman tupakkaa - yleensä ihan muutamassa kerrassa. Ja kroppakin selviää nikotiinista. • Inkku78Inkku78 Harjavalta
  editoi syyskuu 2007
  Joo nyt olis kaksi päivää takana tupakoimattomuutta :mrgreen:

  Vaikeuksia on ollut töissä kahvitauon jälkeen ois pakko päästä tupakalle,mutta yli on päästy siitäkin.

  Ostin eilen nicotinellin laastareita,mutta eihän noi pysy paikallaan,potuttaa maksaa melkein 20e..nicoretet pysyi hyvin paikallaan..

  Kuinka sitä nauttii raittiista ulkoilmasta ihan eritavalla!

  Todellakin ylipainoa on jonkun verran kertynyt,mutta olen ajatellut näin etten voi samaan aikaan alkaa laihduttaa itseäni kun tuskailen tupakan kanssa..sitten kun olen reilusti voiton puolella tupakoinnin suhteen..ja epäilempä että liikunta tulee lisääntymään tässä ihan itsellään.

  Mutta kai se olis taas yksi työpäivä aloitettava pikkuhiljaa :lol:
 • Tanya_2Tanya_2 Kanta-Häme
  editoi syyskuu 2007
  Inkku : Tervetuloa! Minäkin päätin että en ihan heti ala painostani huolehtimaan - ensi maanantaina tulee kaksi viikkoa ilman savukkeita ja sitten ajattelin että alkaisin seuraamaan tuota painoa.
  Reilussa viikossa paino noussut yli 2kg. Aineenvaihdunta taitaa olla ihan seis. :(
  Mutta kuiteskin - mahtavaa olla ilman tupakkaa (vaikka välillä tuleekin hetkiä että ei oo niin kivaa mukamas olla ilman).
  Mutta nikkispiru ei meitä päihitä :!: :D
 • editoi syyskuu 2007
  Vettä kannattaa juoda tupakanhimoihinsa. Kun olin vuosikymmenten aikana tottunut työntämään tupakan suuhuni kuin hupitutin konsanaan joka tunnetilassa ja tilanteessa, niin tuli veden siemailusta ja kanelitankojen nakertelusta vähän lohtua. Ainakin se käden liike muistutti entistä. :P

  Vesi nopeuttaa myös hidastunutta aineenvaihduntaa ja pistää (entisetkin) vedet liikkeelle. Näin puhuvat tuolla painonvartijoiden keskustelupalstalla. Jos ei juo vettä, elimistö rupeaa kerryttämään vettä, jotta sitä olisi elintoimintoihin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.