Syyskuu 2017

kolmaskerta toden sanoo ?  :s
46 vuotta polttanut

«13

Viestejä yhteensä

 • Sitä minäkin toivon! Viime vuonna tammikuussa kokeilin, kestin muutaman päivän. Tänä vuonna ensimmäinen lopetus yritys huhtikuussa ja toukokuun loppupuolella poltin sitten sen kuuluisan yhden ja lapasestahan se homma lähti.
  Nyt elokuun alusta savuttomana, yrittäen hyödyntää edellisten kertojen epäonnistumisista saadut opit. 
  Takana reilu 40 vuotta savuttamista mutta nyt saa riittää!
 • Ilman ongelmia edelleen  :)
  46 vuotta polttanut

 • Vaikuttaisi kovin laimeelta osallistumiselta keskusteluihin ? Vertailen siis edellisiin  yrityksiini lopettaa tämä typerä riippuvuus tupakointiin jolloin keskustelu oli vilkasta ja suorastaan mukaansa tempaisevaa, ehkäpä tämä vielä vilkastuu sillä kokemuksesta voin sanoa tätä tehokkaammaksi kuin korvikkeet niitä kuitenkaan aliarvioimatta.Tsemppiä kaikille olet sitten lopettanut tai sitä työstävä. 
  46 vuotta polttanut

 • Mä liityin tänne ihan vasta ja mulle on vähän vaikea hahmottaa näitä "kategorioita": tämäkin näyttää olevan "Lopettaneet" "Syyskuu 2017" ja mietin miten tämä eroaa "Syyskuu 2017lopettaneet"? Onko näitä vahingossa tullut tuplasti tälle kuulle näitä ketjuja? Kun itse kirjoitin "Syyskuu 2017 lopettaneet" ketjuun ja nyt löysin tämän ja ihmettelen mikä tämä on... ? 
 • No nyt tajusin, okei. Tuo toinen, "Syyskuu 2017 lopettaneet" onkin eri kategoriassa eli "Harkitsijoissa". Tämä taas "lopettaneissa". Hämmentävää. 
  Noh, uudistuksia palstalla luvassa, ehkä tämä jatkossa selkeämpi. 
 • Nämä kuukausiotsikot eksyy välillä minne sattuu, mielestäni ylläpito voisi siirtää ne aina lopettaneisiin.
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Juu samaa mieltä. Voisi olla melkein valmiina Lopettavissa nuo kuukausiotsikot.Harkitseviin ei se oikein istu.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Lauantain huumaa ilman tupakkaa tuntuu hyvältä  ;)
  46 vuotta polttanut

 • Aiemmat lopettamisyritykset =yli puolivuotiset, lässähti vanhaan tapaan ja uskoon että ei se yksi missään tunnu, kyllä tuntui. Joka muuta väittää niin ei ole tätä kokenut. TÄNÄÄN se olisi tapahtunut jossen virheistä olisi oppinut.Se piinaava hetki kun aivot ei muuta ajattele kuin saisi tupakan ja äkkiä.Onneksi varautuneena tähän hetkeen osasin nollata päähän iskeneen halun. Kaikki yritykseni on tapahtunut ilman korvaavia koska uskon että itselleni se on paras tapa lopettaa tupakointi pysyvästi.Perustelen tämän ajatuksen sillä että pidän lopettamista enempi tahtoasiana.
  46 vuotta polttanut

 • Heissan! Täällä "ekaa kertaa" lopettanut, vasta pari päivää ilman tupakkia, mutta tota sumute on ollut käytössä. Vaikuttaa ihan ookoolta, vaikka ekakerta yllätti ihan totaalisesti  :D kauhea räjähdys suussa, varmaan vielä hengitin ja nielin sitä nestettä, varmaan oli upea näky kaupan pihassa. Ei todellakaan mennyt niinkuin siinä mainoksessa  :trollface:  Olen aina ollut vähän skeptinen noiden nikotiini tuotteiden kanssa, onko mielipiteitä asian suhteen?
  Toivon kaikille tsemppiä! 
 • Onko tästä ryhmästä lähteny porukka kun ei ole kuin kaks sivua enää? ?
  Mulla myös Lil sumute ollut viimeiset 3viikkoa mutta nyt kävi niin että pitää vaihtaa se takas nappeihin. Mulle tuli kaikki ne sivuoireet mitä pakkauksessa lukee. Ollut saikulla kaks päivää oksettavan olon ja perästä kuuluu.. saanu ravata vessassa. Ehkä liikaa käyttänyt mutta lääkärin mukaan toiset herkempiä saamaan oireita. Aika paljon suihkeessa kaikkea keinotekoista mukana että harmittaa kun koin sen parhaaksi korvikkeeksi. Aamuisin todella hyvä kun se vaikuttaa samantien niin ei ehi lanka alkaa punottaa. Saa rauhassa aamukahvit juoda ja valmistautua töihin.
  Pitää nyt pääasiassa napeilla mennä ja ottaa vaikka vain aamuisin tuota suihketta.

 • Lil kirjoitti:
  Olen aina ollut vähän skeptinen noiden nikotiini tuotteiden kanssa, onko mielipiteitä asian suhteen?
  Miksi pitkittää nikotiiniriippuvuutta nikotiinilla - tätä yhtälöä en koskaan ole oikein tajunnut. Mutta jokainen tyylillään, pääasia että on polttamatta. Lykkyä Lil!
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Minulla auttoi 40 vuoden tupakoinnin jälkeen viekkareihin. Siis purkkaa käytin aika kauan. Puolisen vuotta.

  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Terveyshuolia, onhan siinä henkinen ja fyysinen riippuvuus. Toiset on enemmän nikotiinista riippuvaisia kuin toiset tavasta polttaa enemmän riippuvainen. Itellä ainaki ollu sellanen ajatus että ensin päästävä tavasta eroon ja sitten nikotiinista. Onnistuuhan ne jptku suoraa mitään käyttämättä ja hieno asia ! 
 • Oikeata tapaa lopettaa ei ole. Pääasia että lopettaa, jokaiselle kunhan löytyy se oma keinonsa.
  Itse olen elämäni aikana kokeillut varmaankin kaikki keinot, ja lopetustavasta riippumatta ratkennut polttamaan uusiksi. Nyt lopetin ilman korvaushoitoja ja tuntuikin yllättävän hyvälle niin, passasi minulle. Enkä ole koskaan ollut näin pitkään savuton sitten tupakoinnin aloittamisen.  B)
   En olisi ikinä uskonut että näin "luomuna" onnistun, se ei ollut koskaan edes vaihtoehto minulle. Nyt en ota enää koskaan henkostakaan. :)

  Mukavaa savutonta syksyä kaikille ja tsemppiä! :)
  5.8.2016 savuttomuus, elämäntapamuutos numero 1.
  8.8.2017 painonhallinta, elämäntapamuutos numero 2.
 • Kovin on hiljaista ? Onko vielä lopettaneita ?
  46 vuotta polttanut

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  editoi lokakuu 2017
  Tervetuloa Lil lopettamaan!
  Toisia korvikkeet auttavat alkutaipaleella, toiset haluavat äkkiä pois nikotiinista. Henkilökohtainen asia kaikkiaan. Fyysinen riippuvuus nikotiiniin menee ohitse nopeammin, tapariippuvuus hitaammin. Alkujaan monet ajattelevat, että se on nikotiinin himoa, kun äkkiä jossain alkaa pittkänkin ajan päästä tekemään  mieli tupakkaa. Monesti se on tilanne tai tunnetila, jonka aivot tulkitsevat tupakan kaipuuksi.
  Pysy Stumpissa, kirjoittele ja lue myös vanhempia ketjuja. Aina täällä joku sulle kommentoi.
  Tsemppiä!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Neljäs maanantai ilman tupakkia..ei oo helppoa vieläkään. En jaksa erityisemmin yksilöidä mikä kaikki on pielessä, ainakin minun koko olotila ja mieliala. Koetan taistella tämän illan polttamatta.
 • On tainnut kuulua useammastakin suusta että kuukauden paikkeilla tulee vaikea hetki ja niin se taitaa olla. Mulla hävis osa yöunista 3 viikoksi. Oli todella paska fiilis kellon ympäri mutta viime viikko oli jo parempi ja nyt vaan toivotaan että se jatkuu. Kaikki väittävät että tää kärvistely on lopulta sen arvoista niin pakkohan se on kokeilla :)
 • Juutas mitä hulluja ajatuksia Marlboron herttua mulle syöttää: huomenna duunissa joudun (pääsen) työhaastatteluun lähiesimiehen tehtävään..tämähän vaatisi oikein  hermosauhut tai ainakin muutaman neuvoa antavan perstupakin. Tärkeä ja vastuullinen tehtävä vaatii henkilöä joka vetää erityisen paljon tupakkia - niinhan ne kaikki muutkin johtajat kiskovat mallua pää punaisena. Vielä tämä piru mulle esittää lyhintä reittiä lähimpään tupakkia myyvään kauppaan, ja näyttää kellosta miten kauan se on vielä auki. Karkotu piru! En lähde mallun ostoon! Tupakilta haisevia ei palkata esimiehen tehtäviin! Usko nyt jo.
 • Kaks viikkoa täynnä eilen... Fyysisesti ihan ok, psyykkisesti ei: tais alkaa se vaihde jonka takia tätä lopettamista oon siirtänyt -_- Psyykkinen riippuvuus... Tänään ja eilen itkettänyt useita kertoja, sellainen orastava depis olo vaikka tiedän että johtuu tuosta lopettamisesta. Blaah... Melkoinen sijaistoiminto oli koko rööki ja polttaminen... 
 • Testi
 • Tulinkohan oikeaan kategoriaan, en näe. 

  Noh, luin juuri luonnoksen joka oli jäänyt kesken lokakuun puolen välin tienoilla, oli niin hyvä muisto että laitan sen tähän itselleni talteen: ihan oli lukea sitä ja todeta että tulihan se kuukausi täyteen ja hengissä selvitty tähänkin asti. 

  Tämä siis kirjoitettu lokakuun 11 päivä, melkoiset oli tunnelmat...: 

  "Perhana soikoon tätä oloa. Luulin viime viikolla että tämäpä on helppoa mutta takapakit iski. Nyt on alkanut tulla huimauksia, eilen piti töissä istua alas välillä, unet lyhentyneet niin että piti ottaa lääkkeet avuksi, melkoinen show kehossa, miksi ihmeessä tekee mieli -juoda alkoholia- iltaisin??? Psyykkisesti olo on kulkeutunut syvemmille vesille, ihan kuin olisi masentunut, päätöksiä vaikea tehdä, jumittuu kun ei kykene keskittymään jne. 
  Muistan ekasta lopetuksesta (-08 ) että ekat 2-3kk oli aika karmeita eli toivon että nämä on "vaan viekkareita".. 

  Siitä olen jo varma että röökin poltto piti huolta siitä ettei kyllä kuullut/kuunnellut itseään, nyt tuntuu siltä että kun ei pysty "pakenemaan itseään röökille" niin ei ihme että myllerrykset meneillään. Hämmentävääkin, ihan kuin irrottautuisi jostain "päihdeporukasta" , ikään kuin olisi sanoutunut irti jostain kimppasopimuksesta että me sitten poltetaan ja tästä ei lipsuta. Ihan pimeetä :DDD mutta silti, tältä tuntuu. 

  Ihan hirveeeeeesti kaipaisin juuri nyt sellaista ryhmää jonne voisi mennä vaikka joka päivä tarvittaessa, vähän kuin anonyymit nikotinistit, ihan vain siksi että ei ole ketään kenen kanssa näistä viekkareista ja lopettamista seuraavista ajatuksista voisi jauhaa. Ei tätä "hlvettiä" voi ymmärtää kuin sellainen joka sen on läpikäynyt... 

  Röökin poltto on siinä mielessä vaikee rasti lopettaa että se on kuitenkin "sallittu päihde" joten tuntuu että lopettamista/viekkareita vähätellään, ikään kuin lopettaminen olisi vain "no siitä vaan lopetat" eikä sen ihmeellisempää. Tää on hirveetä. 

  Tosiasiassa oon yllättynyt siitä että en ajattele varsinaista röökin polttoa enää montaakaan kertaa päivässä mutta olo on välillä kuin jyrän alle jääneellä. Paikat jumissa, väsyttää, ärsyttää, vaikea keskittyä, saamaton olo, yks kaks energinen olo, ahdistaa, ei ahdista, jne jne. Ja kaikista eniten vtuttaa sekin kun näkee täältä miten paljon sitä on polttanut, miten paljon rahaa palanut, jne: aika idioottimainen olo. Äh. 

  Sunnuntaina tulee 3 viikkoa täyteen, vielä on aikaa siihen että kuukaus täys.. " 

  Ja nyt on 1kk ja viikko täynnä eli huh huh, näin ne olot vaihtelee nopeasti ees taas. Päivä kerrallaan <3 
 • Äh ei tämä ollutkaan syyskuu 17 lopettajat, en nyt tiedä mikä kategoria tämä oli mutta haitanneeko tuo, teksti tallessa edes jossain. 

  Olisipa jo huominen, tämä oli vähän vaikea jumipäivä. 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kyllä tämä on syyskuu 2017.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • katariikatarii Helsinki
  editoi lokakuu 2017
  Joo siis lueskelin tässä illalla kahta eri Syyskuu 2017 ketjua joista menin sekaisin: toinen on tämä joka on tässä Lopettaneet kategoriassa otsikolla Syyskuu 2017 ja toinen on kategoriassa Harkitsijat jossa otsikko on "Syyskuu 2017 lopettajat" ja molemmat on siis eri ketjuja eri kategoriassa  :D  

  Noh, kirjoittelen siihen "syyskuuhun" jatkossa mikä tuntuu enemmän nousevan tuonne etusivulle. 
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kait nämä kuukausilopettaneet pitäis aina perustaa Lopettaneisiin, mut uusi lopettaja varovaisesti sit laittanut Harkitseviin.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Joo niin on varmaankin käynyt :) 

  Tänään ei mennyt kuin 3 tuntia laskiessa puolentoista kuukauden tehtyjä työtuntejani. Joka ikinen kerta eri tulos... Hippusen on vaikeaa keskittymisen kanssa...  :D  No vihdoin tulos täsmää paperi ja sähköisen kalenterin kanssa: ainoastaan maksettu palkka ei täsmää eli seuraava episodi saada rykäistyä postia palkanlaskijalle taulukoiden kera, huh huh mikä rasti  >:)  Olo on siis aivan kuin pää ois täys tahmeeta liimaa ja jokainen ajatus vaatii pinnistelyä ja puristelua ja puuskuttamista, huh. 

  Jos kävis happihyppelyllä välillä eli kävelylenkillä... 
 • Moi kaikille.

  Olen ollut nyt syyskuun puolivälistä asti polttamatta ja tällä kerralla olen päättänyt olla laittamatta tupakkaa suuhuun enää ikinä. 

  Aikaisempia lopetuskertoja on useita ja nyt oli pitkään menossa vaihe jolloin poltin ainoastaan viihteellä. Mutta nyt tulin siihen lopputulokseen, että täysin turhaa hommaa sekin. 

  Viime viikonloppuna oli tulikoe kun olin bändimme kanssa kahden päivän minikiertueella ja alkoholia kului paljon. Selvisin tupakatta ja olen tyytyväinen itseeni. 

  Tällä hetkellä tuntuu hyvältä, mutta saa olla valppaana kokoajan, sillä "tupakkapirua" ei kannata aliarvioida.

  Tsemppiä kaikille :smile: 
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.