Perhe on pahin

Sisko ja sen mies tulivat käymään ja sisko siinä puhui omista työasioistaan ja miten on taas hakenut uutta työpaikkaa jostain. Mulle tuli alemmuudentunne ja ruuan jälkeen mieleen tupakka. No ei siinä muuta kuin nikotiinipilleri suuhun, mutta joskus siskon kohtaaminen ei ole niin mukavaa. Olen aivan erilainen kuin siskoni.
Asiat eiv�t ainakaan parane tupakoimalla.

Viestejä yhteensä

  • Nyt oli sellainen olo, että vois polttaa yhden, mutta pois se minusta. Kyllä asioille pitää löytää muita ratkaisukeinoja kuin tupakka, kuten vuorovaikutuksen tehostaminen ja vaikka suuttuminen, jos aihetta on.
    Asiat eiv�t ainakaan parane tupakoimalla.
  • Alkoholistipuolelta olen lukenut trickereistä, eli liipasimista, jotka uudelleenlaukaisevat itsetuhoisen käytösmallin. Perhe, tai oikeastaan mikä hyvänsä tunteisiinkäypä kohtaaminen voi koettaa katkaista kamelin selän ja saattaa selviytyjän takaisin tuhon kierteeseen, ellei selviytyjä ota elämäänsä otetta näistä liipasimista välittämättä!

    Lopettamispäättäjä on valinnut hyvän osan, eikä siitä luovuta vanhojen toimintamallien helppouden takia, vaan noustaan jopa itsensäkin yläpuolelle ja unohdetaan uhriuttavat roolit sinne tupakannatsojen kanssa kauan sitten kaatopaikalle toimitetun roskapussin sisään!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.