viikko ilman röökiä täynnä

Heps,

seittemäs päivä ilman tupakkaa menossa. Huomenna pitäs lähtee kaverin kanssa mökille, ja kalaan. Pelottaa! Mökkeilyn, veneilyn ja kalastuksen olennaisena osana on jatkuva kaljan kittaaminen, väliin jallunapsut, ja lähes koko ajan spaddu huulessa. Miten mä selviän! Oon viikon purru nikkispurkkaa leuat kipeenä, välilä on ollu TOSI vaikeita hetkiä, mut jotenkii niistä oon päässy yli. aion kyllä tsempata, mutta vaikeeta se tulee olemaan. Kaveri polttaa kuitenkii kokoajan. Oisko viime hetken vinkkejä!?

-Janari-

Viestejä yhteensä

 • MarikattiMarikatti Tampere
  editoi syyskuu 2007
  Sanot kaverillesi ihan suoraan, että olet lopettanut, ja sanot, että sinulle ei sitten tupakkia tarjota. Niin, ja jos kehtaat, niin pyydä kaveriasi menemään pikkasen kauemmas röyhyttelemään!
 • Rita_2Rita_2 Keski-Suomi
  editoi syyskuu 2007
  Oo-ouuu. Meinasin ehdottaa niinkin radikaalia, että olet tämän reissun selvistä päin. :roll:
  Vai pääsistkö lopettamisen alkupäivinä niin helpolla, että haluaisit kokea ne päivät uudestaan? :twisted: :twisted:
  Tsemppiä reissuun!
 • editoi syyskuu 2007
  Hyvä Jantsu! Aivan samallaisii tunnelmii jouvuin ihanitte kolme kk sitten, vaan pienenä lisänä et oli juhannus. On hyvä että oot tänne kuitannu ittes, nimittäin et voi tulla sieltä reissusta ja kertoo meille että sori, poltin sittenkii... jos nyt kuiteskii nii käy, nii ei siin muuta ku uutta höyryä putkee mut muista et viikko alakaa alusta, ja se on vaa nyt sitte eka koetinkivi, koeta ottaa se niin et ei oo vaihtoehtoa, poltan Kyllä sie seleviit siitä! Me muutki o selevitty!
 • MarikattiMarikatti Tampere
  editoi syyskuu 2007
  Ihan voin omasta kokemuksesta sanoa, ettei kannata sortua. Ihan vaan sen takia, että siitä tulee itselle niin huono fiilis. Paremmalla mielellä pysyt, kun jätät sauhut vetämättä.
 • editoi syyskuu 2007
  Joo ei tosiaan "kannata" repsahtaa... Ei noin voi oikeastaan edes sanoa! Jos sitä repsahtaa niin ajattele, että se oli tupakka nyt, mutta ei se tarkoita, että sen jälkeen polttaisi enää uudestaan! Sama taisto jatkuu yhä edelleen!

  Tiedäthän muuten, että nikotiinipurukumia EI saa käyttää samaan aikaan jos tupakoi?
 • editoi syyskuu 2007
  No huh huh!

  Heti viis vastausta, kiittos.

  Envoi kyllä kaveria ajaa kauemmaks jos ollaan samassa veneessä. Mutta aion pysyä tiukkana. Joskushan se on kokeiltava miten pikku dokailu ilman röökiä sujuu, jos ei suju, niin sit ei dokailla!

 • MarikattiMarikatti Tampere
  editoi syyskuu 2007
  Et kai sie meinaa veneillä humalassa? Huh. Älä vaan sitä tee, tai ihan varmaan kyl sitten loppuu tupakointi ikiajoiks, ei sitä mullan alla hirveesti röyhytellä. :wink: Ei mut, kyl sie selviit, pidät vaan kiinni periaatteistas, etkä hölmöile veneessä. :mrgreen:
 • editoi syyskuu 2007
  Joo, täytyy sit sunnuntaina kertoa miten meni!
 • Rita_2Rita_2 Keski-Suomi
  editoi syyskuu 2007
  Nii, mä aloitin harjoitteluit kotioloissa missä ei tupakkaa ollut kiusauksena. Vielä nytkin tekee olutta/siideriä ottaessa paikoin tiukkaa vaikka harjoittelu on tuottanutkin tulosta. :mrgreen: :mrgreen:
  Hyvää kalareissua, sehän siinä kuitenkin on tärkeintä!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.