Repsadin.

Otsikko puhukoon puolestaan. 4 päivää kesti tämä tupakasta irtautuminen ja ratkesin polttamaan, kun oli muka maailmanloppu muuten lähellä (turhautuminen, kiukku tms paska tekosyy lähteä tupakanhakureissulle).

Ihan tosissani haluan päästä tästä pian 14 vuotta kestäneestä orjuudesta eroon, ja oli ihana huomata, miten anteeksiantavainen kroppa oli jo tämän 4 päivän jälkeen, kun hengitys ja raskas olo kaikkosi pois. Jopa ylämäen jälkeen keuhkoissa oli suht kevyt olo ja kaiken ärsytyksen ohella olin tosi ylpeä siitä, että pystyin olemaan polttamatta. Takaravoissa kuitenkin kolkutteli jo tuleva lauantai, kun pääsen pitkästä aikaa parhaan ystäväni kanssa vähän juhlimaan. Koko viikon stressannut tulevaa viikonloppua ja pelännyt sitä, että viimeistään parin drinkin jälkeen selkäranka katkeaa ja ameeba sisälläni jatkaa tätä pahaa tapaa. Ja siitä se kuuluisa ajatus sitten lähti, pienen hermoromahduksen jälkeen. Ugh.

Annan itselleni vielä anteeksi tämän viikon, ja sunnuntaina keräilen niitä pieniä palasia, mitä selkärangastani on vielä jäljellä. En tiedä mitä tällä julkaisulla haen takaa, sillä olo on todella pettynyt ja vihainen. Jospa täältä tuhkasta vielä noustaan, niin kuin fenixit kuulemma tekee. Haluan olla vapaa ja ihan tosissani herätä joku aamu niin, että tupakka on vain haamu menneisyydestä.

Viestejä yhteensä

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kyllä sä vielä onnistut. Nyt vain bilereissut ja varsinkin alko nollille ja ei kun uutta päin. Vaatii vähän selkärankaa kieltäytyä, mut aikanaan rankasi vielä kiittää sua. Ei tämän hetken kitumiset ole ikuisia.
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • Kiitos tsempeistä! Henkinen puoli alkaa olemaan valmis ja ajatus lopullisesta tupakan jättämisestä kypsyy koko ajan mielessä. Eihän tupakoimisedsa ole oikeesti mitään järkeä... :neutral: Onneksi on tiedossa kahden viikon loma mökillä, joten bilereissuille ei ole jalansijaa - saa myös tehdä mieluisia puuhia, jotka toivottavasti saa ajatukset pois tupakasta.
 • Tsemppiä uuteen savuttomaan elämään!
  Ota opiksi tästä ja vältä ensi kerralla, niin turhautumisesi ei ollut turha!
  Tuultapäin!!
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.