Toukokuu 2017 lopettajat tänne

179111213

Viestejä yhteensä

 • Tuo kalastuskausi mullakin! Puskissa ja suossa rypeminen aiheutti ötököiden takia sen, että sätkä paloi jatkuvasti. Nyt se on vissiin turvauduttava Offiin. :D
 • Mummukka kirjoitti:
  Tuo kalastuskausi mullakin! Puskissa ja suossa rypeminen aiheutti ötököiden takia sen, että sätkä paloi jatkuvasti. Nyt se on vissiin turvauduttava Offiin. :D
  Hah!! Juurikin noin!! Ja sitten ennen kalastusta, sen aikana, kalan saannin jälkeen, ötököiden vuoksi... Syksyllä ollaan sitten koukussa Offiin XD

  Jostain muuten luin että kannabis pitää mörriäiset loitolla ja varsinkin pidempään pössytelleet saavat nauttia sääskettömistä illoista... Voihan toki olla että kun makaa silmät nurinpäin kentässä niin ei ne sääsketkään liiemmin haittaa... 

  Ehkä pysymme siis Offissa tai visusti nuotion välittömässä läheisyydessä  :D
 • Juu, ne silmät nurinpäin sääskiparvessa makaavat ovat saaneet hyvän siedätyshoidon, tulleet immuuniksi. Kyll mie sittenkin oon mieluummin koukussa siihen Offiin. Koitetaan pärjätä!
 • Tupakoiva ystäväni kävi kylässä. Ei tehnyt mieli polttaa, istuttiin vain yhdessä terassilla ja hän poltti. Miten voikaan ihminen olla ylpeä pienistä asioista
 • MylläkkäMylläkkä Pohjois-Pohjanmaa
  Huh ja hiphei! Selvisin kahdesta baari-illasta ilman henkosiakaan! Tosin selviäminen on liioiteltua, jos miettii sitä olotilaa mikä mulla oli aamulla... joko kiskoin viinaa tupakan korvikkeeksi tavanomaista enemmän tai sitten mun toleranssi on heikentynyt entisestään alkon käyyön vähennyttyä. Ihan hävettää, kun en kyennyt aamulla töihin krapulaltani (olin siis eräässä seminaarissa, ja meni molempina iltoina pitkäksi - ei vaan malttanu mennä ajoissa nukkumaan kun näki niin paljon tuttuja...) 
  Mutta eräs tuttava sitä selitti, että hällä kanssa tupakan lopettamisen jälkeen toleranssi alkoholiin pieneni huomattavasti. Jopa niin että muisti menee vaikka ei joisi enempää kuin ennenkään. Jännä. Jotenki se liittyy aivojen mielihyväreseptoreihin: jos ei ole nikotiinia saatavilla, täytetään ne jollain muulla. 

 • junttimummu kirjoitti:
  Tupakoiva ystäväni kävi kylässä. Ei tehnyt mieli polttaa, istuttiin vain yhdessä terassilla ja hän poltti. Miten voikaan ihminen olla ylpeä pienistä asioista
  Hyvä Junttimummo!! Hieno suoritus!!! Minä olen kans siedättänyt itseäni tupakoivien seurassa, parhaimmat jutut edelleen niissä porukoissa. Välillä tuoksahtaa kyllä hyvällekin mutta enemmän alkaa mennä karseuden puolelle se haju, joka tapauksessa kohtuu helppoa olla polttamatta ja tyytyväinen että näin pitkälle jo päässyt! Jatketaan samaan malliin! :)
 • junttimummu kirjoitti:
  Tupakoiva ystäväni kävi kylässä. Ei tehnyt mieli polttaa, istuttiin vain yhdessä terassilla ja hän poltti. Miten voikaan ihminen olla ylpeä pienistä asioista
  Upeata!

  Mulla ei ole ollut noita kiusauksia (tupakoivia kavereita) kun asustelen täällä missä mulla ei ole tuttuja juurikaan ja teen suurimmaksi osaksi etätöitäkin vielä joten seurana vain koirakaverit. Todnäk olisi ollut alussa melko vaikeata olla polttamatta jos kaveri polttaa. Nyt ei enää ole ongelmana. Tosin olen huomannut että hirveän moni ei polta nykyään. 
 • MylläkkäMylläkkä Pohjois-Pohjanmaa
  Neljä viikkoa mennyt jo. En kiellä, etteikö olisi ollut vaikeitakin hetkiä, mutta pääsääntöisesti savuttomuus on ollut helppoa. Eikä pahemmin haittaa vaikka ympärillä poltettaisiin. Lähinnä se haju haittaa.
  Makuaisti alkaa terävöityä. Miehelläni on todella huono hajuaisti johtuen siitä että oli nuorena miehenä töissä paikassa jossa käsiteltiin voimakkaita liuottimia - nykyään ei varmaan ilman avaruuspukua sais edes olla sellasiten kanssa samassa tilassa. Mulla on ollut huono haju- ja makuaisti johtuen tupakasta. Nyt kun alan haistaa ja maistaa asioita, niin uskokaa tai älkää: suolan käyttö ruuassa on selvästi vähentynyt. Huomaan sen siitä, että ukko lisää suolaa AINA ruokaan jos minä oon tehnyt sen, ja jos ukko on ruuanlaittovuorossa, mun mielestä eväs on liian suolaista. Muutenkin ruuan laatu on parantunut tässä tän "projektin" sivutuotteena. En ole mikään sokerihiiri, joten makeanhimoa en (vielä) ole tupakan lopettamisen sivutuotteena kokenut. 

  Muita positiivisia huomioita, jotka motivoi jatkamaan valitsemallani tiellä: juoksu kulkee aivan eri tavalla kuin kuukausi sitten! Iho on terveen näköinen - jopa niin, että on päiviä jolloin mietin miksi pitäisi meikkiä laittaa, kun on hyvännäköinen iho muutenkin. Mustat renkaat silmien alla on hävinneet :open_mouth: 
   Ja en nyt tiiä voiko tupakointi vaikuttaa hiuksiin, mutta minusta mun hiukseni on jotenkin paremmassa kunnossa. Johtuuko vaan siitä, että ne ei haise pahalle, niinku aiemmin - ja pysyy puhtaan oloisina pidempään kun en seiso mikrohiukkassavupilvessä jatkuvasti...

  ja se tuoksumaailma mikä mut kohtaa kun menee ulos! Se on kaikkein parasta! 
  Tsemppiä kaikille! Minä ainakaan en ole hetkeäkään katunut tätä päätöstä!
 • Mylläkkä, veit jalat suustani,,,tuo tuoksumaailma, aah nuuh. Eilenkin illalla otin vain crocsit jalkaan ja menin ulos kävelemään ja haistelemaan ilmaa,,,sireenin tuoksu oli huumaava ja samassa muistot palas lapsuuteni kesiin ja tuoksuihin. Mahtava aistielämys ja samaa mieltä en oo katunu minäkään päätöstäni. Jatketaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla.
 • Unettomuus!!! Mikä ihme. Väsyttää ihan sairaasti, mutta tunnin nukkumisen jälkeen herää ja ei tuu uni sen jälkeen...
 • MylläkkäMylläkkä Pohjois-Pohjanmaa
  Mä olen niin ylpeä itsestäni! Kuukausi takana savutonta elämää. Ja noin vain, ilman mitään itkua ja hammastenkiristelyä itse selvitin miten korjataan astianpesukone! Entinen mylläkkä ois lähteny röökille ja tiskannu käsin :smiley: Tytär kysyi eilen, että joko olen lopettanut tupakanpolton. Kerroin että kuukauden olen ollut polttamatta. "voi vitsi ihanaa äiti!"oli vastaus. 
  Pienestä voi ihminen tulla iloiseksi. 
 • editoi kesäkuu 2017
  Tsemppiä kaikille muillekin lopettaneille! 

  Pystyn samaistumaan tuohon tuoksujen ja hajujen maailmaan, joka on saanut itselläkin maailman näyttämään ja tuntumaan hyvin erilaiselta. 

  Unettomuus on itselläkin vaivannut pahasti ja olen viimeiset pari viikkoa nukkunut tuntimäärällisesti todella vähän sekä laadullisesti huonoa unta. Olen ollut jatkuvasti väsynyt.

  Mutta, siitä huolimatta, en vieläkään näe mitään syytä miksi ikinä tulisi enää tungettua tupakkaa suuhun.
 • Aukkanunnukka kirjoitti:
  Unettomuus!!! Mikä ihme. Väsyttää ihan sairaasti, mutta tunnin nukkumisen jälkeen herää ja ei tuu uni sen jälkeen...

  Tuo kuulostaa tutulta. Minä en saanut edes nukahtamislääkkeillä kuin 4 tuntia nukutuksi. Nukahtamislääkekin piti ottaa vasta klo. 1 yöllä, muuten se ei vaikuttanut.
 • vko kirjoitti:
  Aukkanunnukka kirjoitti:
  Unettomuus!!! Mikä ihme. Väsyttää ihan sairaasti, mutta tunnin nukkumisen jälkeen herää ja ei tuu uni sen jälkeen...

  Tuo kuulostaa tutulta. Minä en saanut edes nukahtamislääkkeillä kuin 4 tuntia nukutuksi. Nukahtamislääkekin piti ottaa vasta klo. 1 yöllä, muuten se ei vaikuttanut.
  Minullakin oli tuota aluksi, sitten koitti aika kun unta olisi riittänyt kellon ympäri... Hmmm

  Kokeilkaa Melatoniinia (apteekista ilman res.). Mulla tuo jelppaa jonkin verran täyttä kuuta edeltäviin uniongelmiin (muutenhan nukun erittäin hyvin) ja auttoi myös tästä savotasta aiheutuneisiin ongelmiin... Sitten kaikki poppakonstit käyttöön; huoneen viilennys, pimennys, puhtaat lakanat ym ym :) Tsemppiä kuomaset!!!
 • Kauheeta! En oo jostain ihmeen syystä päässy viikkoon foorumille, pyörittää tyhjää eikä lataa sivua! Herrasiunaa mikä helpotus ku nyt lopulta pääsi taas. :D Eli kaks viikkoo tulee tänä iltana täyteen, oon syönyt Champixia puolitetulla annoksella ja siten pitkittänyt aloituspakkausta, luulen että en sitä jatkoa enää hae. On tässä vielä muutama päivä aikaa päättää. Tilannesidonnaisia mielitekoja edelleen on, mutta ne on niitä haikeita tyhjyyden tunteita jotka väistyy nopeasti. Harmikseni karkista on tullut tavallistakin parempi kaveri, se tyhjyys väistyy hirveän hyvin kun laittaa namin suuhun. Ja kyllä, näkyy jo vaa'alla ja kaikkialla. :s
 • MylläkkäMylläkkä Pohjois-Pohjanmaa
  Suski kirjoitti:
  Kauheeta! En oo jostain ihmeen syystä päässy viikkoon foorumille, pyörittää tyhjää eikä lataa sivua! Herrasiunaa mikä helpotus ku nyt lopulta pääsi taas. :D Eli kaks viikkoo tulee tänä iltana täyteen, oon syönyt Champixia puolitetulla annoksella ja siten pitkittänyt aloituspakkausta, luulen että en sitä jatkoa enää hae. On tässä vielä muutama päivä aikaa päättää. Tilannesidonnaisia mielitekoja edelleen on, mutta ne on niitä haikeita tyhjyyden tunteita jotka väistyy nopeasti. Harmikseni karkista on tullut tavallistakin parempi kaveri, se tyhjyys väistyy hirveän hyvin kun laittaa namin suuhun. Ja kyllä, näkyy jo vaa'alla ja kaikkialla. :s
  Hienoa Suski! Minä kanssa aina välillä koen noita haikeita tyhjyyden tunteita. Sitten välillä tulee semmonen olo että nyt kuuluis tehdä jotain, ja olen jo laittamassa kenkiä jalkaan. Sitten muistan että ainiin, en polta. Pitää tehdä jotain muuta. Luulin että tyhjä pyykkikori on urbaanilegenda. Mulla on sellainen nyt. Olen keskittänyt käsillä tekemistarmoni kaikkeen pieneen puuhasteluun. Pyykin viikkaus nyt vaan on semmosta terapiaa - samalla tavalla saa olla keskenään kylppärissä kuin mitä aiemmin terassilla :wink: 
  Suuhunpantavaa en tartte, mutta käsille huomaan tarvivani välillä tekemistä. Onneksi.Oisin varmaan tässä vaiheessa jo muodoton pallo, kun en mikään hoikka tyttö ole ennen lopettamistakaan ollut. Jäätelöä olen tosin syönyt enemmän kuin vuosiin :)
  Vielä kun saisi käsillätekemisen kanavoitua johonki näkyvään, niinku esimerkiksi siivoamiseen :sunglasses: 
 • Suski kirjoitti:
  Kauheeta! En oo jostain ihmeen syystä päässy viikkoon foorumille, pyörittää tyhjää eikä lataa sivua! Herrasiunaa mikä helpotus ku nyt lopulta pääsi taas. :D Eli kaks viikkoo tulee tänä iltana täyteen, oon syönyt Champixia puolitetulla annoksella ja siten pitkittänyt aloituspakkausta, luulen että en sitä jatkoa enää hae. On tässä vielä muutama päivä aikaa päättää. Tilannesidonnaisia mielitekoja edelleen on, mutta ne on niitä haikeita tyhjyyden tunteita jotka väistyy nopeasti. Harmikseni karkista on tullut tavallistakin parempi kaveri, se tyhjyys väistyy hirveän hyvin kun laittaa namin suuhun. Ja kyllä, näkyy jo vaa'alla ja kaikkialla. :s
  Voin vaan kuvitella sun tuskan kun et oo päässy foorumille, mulla juonitteli tämä yks päivä ja olin hepakassa asian suhteen... Onneksi vika korjaantui. 

  Mieti kuule vielä että söisitkö sittenkin jatkopakkauksen. Mulla kävi kans mielessä että jättäisinkö ostamatta mutta ystävä takoi melkein rautankangilla päähän että se on ostettava ja syötävä. Hänellä oli ollu aloituspakkauksen jälkeen tosi varma olo lopettamisen suhteen mutta ratkennut sitten kohtalokkain seurauksin, tupakka palaa yhä edelleen. Minä ostin jatkon ja popsin nyt sitä, jotenkin erilainen fiilis savuttomuuden suhteen kun aiemmin mutta mielessä se silti käy välillä.. Ajattelin itse että maksan tuon jatkon suosiolla mitä otan riskiä että retkahdan.  Ilman C:ä olisin varmaan tässä taannoin retkahtanutkin, sen verran kova oli kiusaus että ei olisi tarvinnut kun hieman enemmän maulleen tupakan ja hoblaa..

  Suklaasta ja kaikesta muusta makeasta on tullut minullekin suuri rakkaus johon pitäisi alkaa puuttua ennenkuin joudun pyytämään vuokraemäntää suurennuttamaan oviaukkoja... Ennestäänkin jo kerättyä omaisuutta kannettavana etenkin mahan seudulla ja lisää näyttää tulevan.. Viime yönä töissä kroppa reagoi taas kivasti rytmin muutokseen ja turposin sekä nesteestä että ilmasta suorastaan pallomaiseen muotoon, olipa mukavaa kun ennestäänkin jo muutama liikakilo... Stumppiryhmä voisi perustaa rinnakkaisryhmän tupakoinnin lopettaneille ylensyöjille XD
 • Stumpin oma laihisryhmä, hemmetin hyvä idea!  :D
 • Eikös tuolla ole painonhallinta otsikko.
 • Kyllä tuo hajumaailma on ihana - eilen koirien kanssa metsässä lenkillä ja se kielojen tuoksu oli huumaava! En muista että olisi kielot tuoksuneet maasta nenään asti ikinä. Tuntui kyllä upealta!
 • vko kirjoitti:
  Eikös tuolla ole painonhallinta otsikko.
  Mutta eihän se oo yhtää sama asia XD Yhden otsikon alla ei riitä tila suklaaholistien erinäisille ongelmille ja purkauksille.. :|  Ja tottapuhuen sokeririippuvuus on myös hyvin haastava selätettävä...  :#
 • TamskuTamsku Jyväskylä
  Viimein pääsin tänne sisälle. En ole sortunut tupakkaan vaikka mieli on tehnyt. Kolmas viikko oli vaikein ja vahvin laastari ja Purkat käytössä oli. Nyt pari päivää käyttänyt 14mg laastaria jonka otan yöksi pois.  Plussasin 18.pv ja ihanaa kun päässyt tupakasta eroon jo ennen raskautta. Laastarit ilmeisesri on kielletty, mutta aion kolme viikkoa käyttää näitä ja sit vielä 7mg laastaria pari viikkoa. Pienempi paha laastarit kuin tupakka mun mielestä. 
 • Kärmes kirjoitti:
  vko kirjoitti:
  Eikös tuolla ole painonhallinta otsikko.
  Mutta eihän se oo yhtää sama asia XD Yhden otsikon alla ei riitä tila suklaaholistien erinäisille ongelmille ja purkauksille.. :|  Ja tottapuhuen sokeririippuvuus on myös hyvin haastava selätettävä...  :#

  Voihan sinne tehdä alaotsikoita vaikka kuinka paljon.

  No, enpä tiedä mikä riittäisi, minulla kun ei ole ongelmaa painon kanssa.
 • Hepsan!
  Eka kalareissu tehtynä ja tupakka vain kertaalleen kävi mielessä mutta silloinkin pikaisesti.. Voi pojjaat uskokaa tai älkää mikä hajujen mylläkkä tuolla luonnossa onkaan. Mulla ollut aina tarkka hajuaisti mutta nyt kun se on virittynyt varmaan äärimmilleen tuntui että nokka tippuu päästä kun oikeesti tuoksut kävi niin voimakkaiksi. Aina oon toki haistanut luonnon tuoksut ja tykkään niistä kun hullu puurosta mutta luoja sentään silti! 
  Huomenna uusiksi! 
  Mukavaa Juhannusta kaikille! 
 • MylläkkäMylläkkä Pohjois-Pohjanmaa
  Onnea Tamskulle!

  Mulla erilainen juhannus. Työn merkeissä ulkomailla. Ja en tiiä onko hormonaalista vai stressiä vaiko joku elimistön puhdistautumisriitti kun viimeisetkin tupakoinnin aikaiset mömmöt puskee ihosta läpi, kun mun naamaan puskee finniä ihan tolkuttomasti. Iho oli jo hyvässä kunnossa, eikä mulla ole ollut ongelmia finnien kanssa aiemmin. Nyt niitä on ihan häiritsevän paljon tullut mutamassa päivässä. 

  En tykkää tästä. Varsinkin kun olen täällä jossain, ja pitäs saada itsestään ihmisen, mielellään aikuisen ja asiallisen näköisen ihmisen, näköinen joka päivä. Ja mun matkameikkipussissa ei ole asianmukaisia aineita finnikatastrofin hoitoon, kun ei niitä ole ennen ollut! Ääh.

  Mut hei, hauskaa juhannusta!
 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kroppa todella toimii toisin, kun tupakan sisältämien n. 4000 myrkyn vaikutus soluissa lakkaa.
  Harmillinen vaihe sattui sulle pahaan väliin.
  Toivottavasti pian poistuu. Tulos on varmaan pitkän päälle hehkeämpi iho.
  Hyvää Juhannusta sinulle sinne!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • MelisaMelisa Espoon etelärannikko
  Kroppa todella toimii toisin, kun tupakan sisältämien n. 4000 myrkyn vaikutus soluissa lakkaa.
  Harmillinen vaihe sattui sulle pahaan väliin.
  Toivottavasti pian poistuu. Tulos on varmaan pitkän päälle hehkeämpi iho.
  Hyvää Juhannusta sinulle sinne!
  40 vuotta savuttamista ja sitten lopetus 18.8.2005. Motto: Ei koskaan henkostakaan.

 • MylläkkäMylläkkä Pohjois-Pohjanmaa
  Melisa kirjoitti:
  Kroppa todella toimii toisin, kun tupakan sisältämien n. 4000 myrkyn vaikutus soluissa lakkaa.
  Harmillinen vaihe sattui sulle pahaan väliin.
  Toivottavasti pian poistuu. Tulos on varmaan pitkän päälle hehkeämpi iho.
  Hyvää Juhannusta sinulle sinne!
  Kiitos. Toinen pulma on mun hiukset. Tai siis en tiiä onko se pulma vai hyvä asia, mut ne tuntuu olevan paljon "jämäkämmät" kuin ennen. Ja niillä on nykyään ihan oma tahto. Onko ne muka pysyny "ojennuksessa" ja roikkunu mukana kun ne on erilaisten aineiden lisäksi kyllästetty tupakansavun sisältämillä pienhiukkasilla? Vai onk tää mun malli jota ei ole nyt sattumalta varsin kurittomassa vaiheessa...

  No pieniä turhamaisen ihmisen vastoinkäymisiä. Ei ole edelkeenkään mitään syytä alkaa polttaa. Tämmösiä pikku huomioita vain, kun kroppa puhdistuu. Jossain täällä oli juttua aftoista. Oli mulla niitäkin, se kesti reilun viikon. 

  Ps. Hotellihuone hissittömän talon 3ssa kerroksessa eikä tehny ees tiukkaa kavuta tänne. Reilu kuukaus sitten oisin joutunu ottaa lukua kerrosten välissä
 • editoi kesäkuu 2017
  Juhannus ohi ja ekaa kertaa humalassa lopettamisen jälkeen. Ainut hetki milloin teki mieli oli kun maassa lojui vartioimaton tupakka, jonka bongasin haukankatseellani. Tämä mielihalu kesti ehkä noin 5 sekuntia, jonka jälkeen kysyin, että keneltä on mahtanut tipahtaa. En siis edes tiennyt että meidän juhannusporukasta joku poltti.

  Toinen milloin aivot huusivat tupakkaa joku viikko sitten oli väylän 17 teeboksissa epäonnistuneen avauksen jälkeen. Siitä kiukuspäissä pari huitaisua nurmea vasten ja armoton vitutus päällä aivot huusivat röökiä. Sanoin pelikavereille että nyt tekis mieli röökiä, ja oikeestaa heti ku olin sanonu ääneen tajusin et ei mun varsinaisesti tehny mieli, aivot kai vain ilmoittivat et vitutukseen kuuluu rööki. 

  Tänään rasvaisen ruoan päälle tuli hetkelliset himot että tähänhän kuuluisin rööki.

  Yöunet edelleen katkonaisia ja heikkoja. Muutenki joutuu kusella ravaamaan unesta aamuisin, ennen ku poltin en muista millon olis tarvinu herätä vessaan unilta. Nyt se on saatanan sääntö ku poikkeus joka yö.. 

  Muuten menee edelleen hyvin ja päätöksestä pidetään kiinni että että ei savujakaan enää. Muutenkin pääsen kohta muuttamaan "olen vähentänyt" lauseen muotoon " olen lopettanut". :) Kuukauden asetin rajaksi..
 • MylläkkäMylläkkä Pohjois-Pohjanmaa
  Kaikenlaista sitä mahtuukin tähän lopettamiseen. Iho on karmeassa kunnossa - toki hormonit ja reissatessa ressi ja epäsäännöllinen syöminen vaikuttaa myös.

  Mutta uutena juttuna on tullut yöhikoilu. Hikoiletteko te muut öisin? Onko tää normaali reaktio vai voiko taustalla olla jotain muuta? 

  Muutoin elämä ilman röökiä on ihanaa! Ei tartte miettiä koska kehtaa livahtaa palaverista tupakalle tai miettiä hajuhaittoja. Ei ole pahemmin edes tehny mieli...

  eilen aamiaisella seurailin yhtä seuruetta. Olivat kai juhlineet pitkän kaavan mukaan viikonloppuna, mut kyllä niiden rouvien naamoista näkyi kauas myös vuosikymmenten tupakointi. Ja se yskä! Hyi kauhia! Ja se halvan hajuveden ja tupakan hajun yhdistelmä kun ne käveli ohi. H.U.H. ite haissut varmaan samalta...


Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.